≫ 

Ovako izgleda trasa trke na 10 km na Serbian city maratonu (FOTO)

4. novembra Beograd će biti prestonica atletike na Balkanu, na prvom međunarodnom Srbija open maratonu

  • 1

Start trke Serbian City Marathon na 10 km je u nedelju 4.11.2018. godine u 9:00 sati. Trči se jedan krug, vremenski limit trke je 2 sata.

Startna pozicija je na uglu ulice Španskih boraca i Bulevara Zorana Djindjića. Trči se Bulevarom Zorana Djindjića smer ka ulici Milentija Popovića, do tačke okreta, skreće se levo nazad u Bulevar Zorana Djindjića smer ka ulici

Španskih boraca, gde se skreće desno. Ulicom Španskih boraca trči se ka Bulevaru Mihajla Pupina, u koji se ulazi skretanjem na semaforskoj raskrsnici desno.

Bulevarom Mihajla Pupina trči se ka ulici Milentija Popovića do tačke okreta (levi okret), nakon čega se vraća nazad suprotnim smerom saobraćajnice do Bulevara Umetnosti, na raskrsnici je okret levo, nazad u Bulevar Mihajla Pupina do semaforske raskrsnice sa ulicom.

Veliki izazov za sve trkače Foto: ASS

Španskih boraca skretanje desno. Ulicom Španskih boraca trči se ka Bulevaru Zorana Djindjića, u koji se ulazi skretanjem na semaforskoj raskrsnici desno.

Bulevarom Zorana Djindjića se trči do Bulevara Umetnosti, gde je na raskrsnici okret levo, nazad u Bulevar Zorana Djindjića do semaforske raskrsnice sa ulicom Španskih boraca skretanje desno.

Ulicom Španskih boraca trči se ka Bulevaru Milutina Milankovića, u koji se ulazi skretanjem na semaforskoj raskrsnici desno. Bulevarom Milutina Milankovića trči se do tačke okreta (levi okret), nakon čega se vraća

nazad istom saobraćajnicom do tačke okreta (levi okret) kod ulice Antifašističke borbe, nakon čega se vraća nazad istom saobraćajnicom do raskrsnice sa ulicom Španskih boraca, skretanja desno.

Trči se ulicom Španskih boraca, posle prolaska kružnog toka (iznad autoputa) na prvom semaforu se skreće desno, posle čega se ulazi direktno u Štark Arenu gde je CILJ TRKE na 10 km.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA