Radin želeo Zvezdinog najjačeg rivala, Janković priželjkivao sličnu ekipu za nadigravanje

Igrači Partizana spremni da se nadmeću sa rivalima u grupnoj fazi Lige Evrope

  • 0

Fudbaleri Partizana Marko Janković, Milan Radin i Bojan Ostojić složili su se u oceni da se crno-beli nalaze u ujednačenoj grupi Lige Evrope sa kijevskim Dinamom, Jang Bojsom i Skenderbegom i da imaju realne šanse za prolaz dalje.

- Priželjkivao sam jednu top ekipu da se oprobamo i vidimo gde smo u odnosu na njih, ali u svakom slučaju dobili smo tri jednake ekipe za veliko poštovanje i na nama je sada da se spremamo što bolje. Analiziraćemo ih sve i razgovarati o njima, sa svima idemo da se nadigravamo i tražimo pobedu. Samim ulaskom u Ligu Evrope smo znatno rasterećeniji i nadam se da možemo da pokažemo pun potencijal i ponovimo nešto slično kao pretprošle godine, kada su minuti nedostajali za prolazak - rekao je Janković za klupski sajt.

ŠTA ČEKA PARTIZAN: Opasni Jarmolenko i bivši igrač Zvezde, nestalni Jang Bojs i albanski anonimusi koji su obrukali Dinamo! (VIDEO)

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Partizan ide u Albaniju, Zvezda čeka Arsenal na Marakani!

Neumorni vezista Milan Radin rekao je da je želeo ekipu poput Arsenala, ali i da je zadovoljan rivalima iz grupe.

- Žreb je povoljan, u grupi smo sa ekipama sa kojima možemo da se nadmećemo. Mislim da imamo realne šanse da prođemo u sledeću fazu takmičenja - naveo je Radin.

Štoper Bojan Ostojić složio se sa ocenom da je Partizan imao dobar žreb.

- Možemo da se nosimo sa sve tri ekipe ukoliko budemo od prvog minuta igrali skoncentrisano, onako kako je Partizan pokazao da zna u Mađarskoj. Ako budemo imali takav pristup i uđemo sa pravim stavom nemamo čega da se plašimo - zaključio je Ostojić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA