Nerealna scena na kraju trke Formule 1: Fetel se popeo na bolid drugog vozača i tako došao do boksa (VIDEO)

Paskal Verlen pokazao kolegijalnost kolegi koji je bio u nevolji

  • 0

Neverovatna scena viđena je na kraju trke za Veliku nagradu Malezije, gde je Sebastijan Fetel sa poslednjeg mesta došao do 4. mesta! Međutim, ostao mu je gorak ukus u ustima na kraju, iako je bio vozač koji je obeležio trku, jer ga je s leđa udario Lens Strol i uništio mu bolid.

>>> Čudo od deteta porazilo Hamiltona, Fetel sa dna došao do 4. mesta, a onda ga je ludak udario s leđa i uništio mu formulu! (VIDEO)

Svi su bili u čudu kada su videli Fetela sa gumom na zadnjem delu formule po završetku trke, a kasnije se ispostavilo da je u pitanju posledica udarca Lensa Strola, koji nije ni gledao gde se Fetel nalazi u odnosu na njega, nakon što je trka završena.

Printskrin: Yotube/KenzoF1

Fetelov bolid nije mogao dalje da se kreće, pa ga je zaustavio nasred staze, a tada mu je stao Paskal Verlen, koji mu je ponudio vožnju do boksa. Nemac je na kraju seo na njegov bolid i tako došao do prostorija nakon trke.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA