≫ 

Luda trka u Aragonu i brutalan pad Lorenca: Sleteo je sa motora već u prvoj krivini i završio na nosilima (VIDEO)

Najbolniji start za Lorenca u karijeri

  • 4

Horhe Lorenco doživeo je brutalan pad na startu trke u Moto GP na VN Aragona u kojoj je do kraja slavio Mark Markez. 

Lorenco je uz Andreu Dovicioza ostvario najbolje vreme u kvalifikacijama u subotu, imao je pol poziciju, svoju treću na stazi Aragon, ali je start trke munjevito postao horor.

 

Već na prvoj krivini, Lorenco je je imao duel sa Markom Markezom koji je u jednoj od prvih krivina otišao preširoko braneći svoju poziciju, što je vozača Dukatija bukvalno izbacilo iz sedišta i lansiralo van staze.  Posle pada, morala je da uđe lekarska ekipa, koja ga je na nosilima iznela sa staze. Da sve bude gore po Lorenca, posle pada, motor ga je proklizavajući udario u leđa, što je dodatno pogoršalo situaciju.

 

 

Inače, Markez je do kraja pobedio u trci, ispred Andree Dovicioza i Andree Janonea. Valentino Rosi je trku završio kao osmi.

Da podsetimo, Markez posle šeste pobede u sezoni sada ima 72 boda više od Andree Dovicioza u generalnom plamsanu što znači da ima skoro tri pobede viška u odnosu na najbližeg konkurenta.

VIDEO: Samoubilačka igra! Voze motor u krug dok se ne polome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosch07

    23. septembar 2018 | 15:27

    Ne simpatisem baš nešto Lorenca ... Samo da bude sve uredu da se nije povredio... sve bi bilo manje bolno da je na prvu proklizao izgubio bi dosta mesta ali bi se vratio, ovako je pokušao da izvuče motor i da ne padne ali eto ne može se protiv fizike ... Rossiiii kralj ..

  • Real eyes realize real lies

    23. septembar 2018 | 16:17

    Lorenca ni rođena mama ne voli. Ali neka se oporavi što pre, bez njega nije isti motogp.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA