≫ 

Zvezda na turniru Mančester Sitija

FIFA igrači Crvene zvezde, Miloš „brstimir“ Majdevac i Miloš „krunadomination“ Krunić, ovog vikenda nastupiće na online turniru u organizaciji Mančester Sitija

  • 0

Turnir pod nazivom „Man City Esports Cup“ namenjen je svim Ultimate Team plejstejšn 4 FIFA igračima širom sveta. Prijave za trodnevne kvalifikacije, koje se održavaju 28. jula, 29. jula i 5. avgusta, su otvorene za sve zainteresovane i podeljene u četiri regiona (Severna Amerika, Evropa, Južna Amerika i ostatak sveta).

Najboljih 16 igrača, koje će činiti 12 pobednika svih regionalnih kvalifikacija i 4 najbolja igrača sa posebnog turnira u Njujorku, očekuje let u Mančester na finalni turnir koji će se igrati na Sitijevom Etihad stadionu.

Zvezdini prvotimci nastupaju već na startu, a na virtuelni teren prvo izlazi Majdevac. On će u subotu igrati u prvom kvalifikacionom turniru za region Severne Amerike gde se trenutno nalazi, dok će njegov saigrač Miloš Krunić zaigrati u nedelju na evropskom.

Esport ekipa Crvene zvezde Foto: Crvenazvezdafk.com

- Ovo će biti naš prvi međunarodni turnir. Posle sjajnog početka na Login FIFA turniru, gde smo zauzeli prva dva mesta, želimo da nastavimo u istom ritmu i ostvarimo što bolji plasman. Konkurencija je ovde mnogo jača ali je samim tim i izazov veći. Rasterećeni ulazimo u ovaj turnir jer je došao u jeku priprema za narednu sezonu i dobro će nam poslužiti da vidimo na čemu treba da poradimo pred start takmičenja u okviru FUT Global Series - rekao je za naš list tim menadžer ekipe Stevan Mačkić.

Šampiona turnira očekuje pehar, potpisan dres Mančester Sitija i prisustvo na premijeri „građana“ u novoj sezoni Premijer lige.

VIDEO: Žurka pred severnom tribinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA