Žoc pod velikim emocijama: Pala prozivka zbog otkaza Saletu, onda se obratio Orlovima i dobio gromoglasni aplauz! (VIDEO)

Ne prašta Željko lake otkaze

  • 10

Proslavljeni trener Željko Obradović ne miri se sa otkazima koji su oslabili košarkašku reprezentaciju Srbije.

To je pokazao na koktelu u čast osvajanja Evrope 1977. i 1997. godine, čime je podsetio na reči iz intervjua za Telegraf, gde je posebno bio oštar prema Nikoli Jokiću.

- Kao i svake godine, Saša ima dosta problema sa... povredama igrača, sa nekima koji se nisu odazvali pozivu, ali šta god da je, vi momci morate da shvatite da ste najbolje što ova zemlja ima u košarci. Tako treba da se ponašate - rekao je Obradović, posle čega je usledio gromoglasan aplauz.

- Gledao sam dosta toga, gledao sam i ostale. Činjenica je da fali dosta igrača koji su bili bitni za tim, kao što Saša kaže, bitno je da je zadovoljan sa ovim momcima, to je dovoljno za dobre igre, nadam se i rezultate - dodao je trener Fenerbahčea.

Njegov nastup možete pogledati od 1:30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    29. avgust 2017 | 15:40

    Podršku Saletu I reprezentaciji! Odličan je ovo tim, momci imaju od 25 do 30 godina, iskusni su, zreli su to igrači i žele da se bore za grb naše zemlje. Idemo momci korak po korak

  • Vlada

    29. avgust 2017 | 20:07

    Zvezdas sam, ali Žocu kapa dole. Svaka cast. Voli te Srbija

  • Mile zemljoradnja

    29. avgust 2017 | 15:08

    Željko,pusti bradu i stavi šubaru pa da ti sliku okačim do kandila!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA