≫ 

Ne razmišljamo o samo jednoj utakmici spremamo se za osminu, četvrtfinale pa... zaćutao je Đorđević i kucnuo u drvo! (VIDEO)

Već idemo kao onim našim stvarima koje su nas uvek činile ekipom, a igrači su maksimalno fokusirani, rekao je srpski selektor

  • 1

Košarkaška reprezentacija Srbije spremna je da pobedi Belgiju (četvrtak 16.15 RTS)  i sa 4 pobede i jednim porazom dočeka duel osmine finala Eurobasketa (nedelja)

>>>Neki su stidljiviji, pa moramo da ih poguramo: Sale Đorđević najavio Belgiju i hvalio potez igrača posle poraza od Rusije (VIDEO)

Selektor Đorđević otkrio je medijima da su igrači veomka koncentrisani na sve što rade i da polako ulaze u one navike koje su ih uvek činile timom na prethodnim takmičenjima.

>>> Sale, pa ja mogu svaki put da šutnem! Pa, šutni majstore i pet zaredom: Đorđević otkrio kako je oslobodio Jovića da šutira sa distance! (VIDEO)

- Konstantno smo bili fokusriani na sve. Nekad se vidi da je neki igrač u svom nekom filmu, problemu. razmišljanju. Ali već idemo kao onim našim stvarima, pravilima, koja nas čine ekipom kakav mi jesmo.

- To pre svega znaju igrači koji su dugo s nama i oni to treba da prenesu na igrače koji su prvi put ovde - rekao je Đorđević i nastavio:

- To će biti tema sastanka pred duel sa Belgijom. Ne spremamo mi samo utakmice u grupi, nego ceo naš način rada je takav da spremamo celo takmičenje. Spremamo sledeću fazu osminu finala, četvrtfinale, pa onda... zaćutao je selektor Đorđević i kucnuo u sto rukom i dodao:

- Neka bude osmina finala - nasmejao se selektor

- Ta jučerašnja utakmica nas je pratila. kako odmiče šampšionat moramo da se vraćžamo na naše stvari, koje su nam dale i ovog leta rezultat.

- Momci su ceo pripremni period odretnirali i odigrali na jedan načlin. To pomaže i ovo što ke Stefan što se oni posle poraza zatvore u sobu pa pričaju o tim stvarima

Pogledajte video sniman Motorola Moto Z play telefonom.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA