Bogdan objasnio zašto je opet imao veliku minutažu, i odlično odgovorio na pitanje da li više želi pobedu Turske ili Letonije (VIDEO)

Košarkaš Srbije se oprostio od dvorane u kojoj je ostavio veliki trag

  • 0

Košarkaši Srbije završili su grupni deo takmičenja na Eurobasketu sa skorom 4-1.

Pobeda protiv Belgije ujedno je bila i poslednja utakmica Bogdanu Bogdanoviću u "Ulker areni", u kojoj je kao igrač Fenerbahčea ostavio veliki trag.

- Oprostio sam se, i to trojkom. Eto, morao sam da je dam - rekao je bek srpske reprezentacije, istakavši da je ponosan kako je ekipa odigrala grupnu fazu i poslednji meč.

- Ušli smo ozbiljno, znali smo da su nezgodni ako se opustiš. Iz nekog ranijeg iskustva smo bolje ušli u utakmicu, napravili odmah prednost, odvojili se i tako i završili - rekao je najefikasniji igrač našeg tima.

Foto: fiba.basketball

Na pitanje šta očekuje od poslednjeg meča u grupi Turska - Letonija, koji direktno utiče na prvo mesto Srbije u grupi, odgovorio je:

- Voleo bih da pobede Turci jer imam ovde dosta prijatelja, a voleo bih da pobedi i Letonija zbog Davisa (Bertansa).

Bogdanoviću nije bitno ko će pobediti u toj utakmici.

- Bitno je da se prođe ta osmina finala i četvrfinale, i da uđeš u borbu za medalju. A sad, ko je u polufinalu, isto ti je... Slovenija je pokazala ozbiljan kvalitet, i sve su to nezgodne ekipe... Litvanija će igrati sa iskustvom sve bolje iako se nisu pokazali u grupi, biće i tu nekih iznenađenja sigurno - rekao je Bogdanović, i osvrnuo se na izdanje u grupnoj fazi.

- Više sam zadovoljan, nego nezadovoljan, ali sigurno da možemo da napredujemo u kontroli napada, poziciono u napadu generalno.

I na ovom meču je imao veliku minutažu.

- Danas je Jovke malo odmarao, opterećen je na poziciji plejmejkera - objasnio je Bogdanović.

Pogledajte njegovu izjavu snimanu telefonom Motorola Z2 Play.

Srbija će meč osmine finala igrati u nedelju.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa - Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA