≫ 

Sale Đorđević isprozivao Slovence zbog šuta za tri poena: Najbolje da ponesu celu tablu, ja ovo nisam video u svojoj karijeri (VIDEO)

Selektor ''pecnuo'' u borbi za zlato dan pred finale Eurobasketa

  • 16

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević izuzetno je motivisan za finale Eurobasketa, u kome će naša reprezentacija igrati protiv Slovenije u 20.30.

Sale je istakao da respektuje sve što je Slovenija uradila do finala, gde je došla bez poraza, ali veruje u svoj tim i ističe da tako neće biti u finalu.

>>> Za nas Srbe iz Vukovara to je bila najvažnija trojka: Mačvan se uoči finala podsetio kako je počeo da trenira košarku (VIDEO)

>>> Brutalna poruka Saleta Đorđevića Slovencima pred finale: Mi se zovemo kako se zovemo, izlazimo sa našim oružjem, kome je drago, neka dođe u bitku (VIDEO)

- Igrali su impresivno u odnosu na protivnika koji im je dozvolio da igra brzo. Mi smo drugi protivnik. Mi se zovemo kako se zovemo, izlazimo sa našim oružjem, kome je drago, neka dođe u bitku. Naša hrabrost, sigurost, hrabrost, to nam treba - rekao je Đorđević, koji se takođe i našalio na račun njihovog šuta za tri poena, gde je bilo mnogo šuteva koji su ušli o tablu.

- U Americi se posle titule seku mrežice, možda Slovenci odnesu tablu celu. Ja ovoliko šuteva o tablu za tri poena nisam video u svojoj karijeri - rekao je Đorđević i izazvao smeh svih prisustnih, a zatim se malo našalio i sa Bobanom Marjanovićem, koji je bio pored njega.

Jel tako Bobi? - pitao je Sale.

- Realno - odgovorio je srpski centar.

- Samo nemoj ti o tablu. Ti one tvoje, što Muta kaže, pogačice - savetovao je Sale.

- Samo buć - odgovorio je Bobi.

Pogledajte video sniman motorola moto z 2 play telefonom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin Kejn

    16. septembar 2017 | 19:31

    Đorđević je gospodin koji je kao igrač znao da postigne prelomne koševe za pobjedu, bilo kluba bilo reprezentacije!!! Tako i sada hrabri igrače da osvoje Eurobasket!!!! Do zlata uz Božju pomoć!!!

  • Objektivan sportista

    16. septembar 2017 | 18:10

    Sa B timom je srebro sigurno naše, realno-malo li je i da li se, iskreno, iko nadao i tome?

  • Dani

    16. septembar 2017 | 16:55

    Gospodin Sale vodi Srbiju do Medalje.Da ceo Svet vidi ko je Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA