Ruski novinar posle meča sa Srbijom primetio detalj koji najbolje opisuje Bogdanov šampionski karakter: Kad su svi otišli, on je ostao sam u hali da vežba

Pogodio je najbitnije šuteve i prelomio meč, a to nije slučajnost, već rezultat neverovatnih treninga

  • 4

Bogdan Bogdanović je bio najbolji igrač Srbije u polufinalu protiv Rusije gde su naši reprezentativci slavili sa 87:79. Bogdan je postigao 24 poena uz nekoliko ključnih šuteva u završnici kada je prelomio meč.

>>> Tviter Sakramenta se usijao zbog Bogdana: Kingsima je finale Srbije nešto sasvim normalno (FOTO)

>>> Sale Đorđević isprozivao Slovence zbog šuta za tri poena: Najbolje da ponesu celu tablu, ja ovo nisam video u svojoj karijeri (VIDEO)

Da ti pogođeni šutevi nisu slučajnost, najbolje je pokazao ruski novinar Anton Babošin, koji je u svom tekstu za vodeći sportski portal u Rusiji - Sport ekspres, opisao i situaciju posle zagrevanja, koja najbolje oslikava karakter Bogdana Bogdanovića.

- Srbi su viši i krupniji od nas, a na vodećem igraču Bogdanoviću se drži cela srpska ekipa, možda ne kao naša na Švedu, ali ipak u velikoj meri. A Bogdanović je poslednji otišao sa zagrevanja na terenu. Kada su svi otišli, on je ostao da uvežbava šuteve sa raznih pozicija - opisao je ruski novinar u tekstu o razlozima poraza ''Zbornjaje komande''.

Srbija će u finalu igrati protiv Slovenije u nedelju od 20.30, dok će Rusija igrati meč za 3. mesto protiv Španije, takođe u nedelju od 16 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kami

    16. septembar 2017 | 17:13

    A sad da raznijemo bivsu nam bracu, realno smo bolja ekipa od Slovenaca!

  • nibrS

    16. septembar 2017 | 17:01

    U fudbalu imamo CR7 a u košarci to je naš a svjetski BB7...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA