≫ 

Đorđević: Trebalo je da vidite moju svesku i pored kog igrača Slovenije je nacrtan ključ (VIDEO)

Selektor otkrio važan detalj iz pripreme finala

  • 21

Ok, znali smo da od Gorana Dragića i Luke Dončića preti najveća opasnost uoči finala. Da su Prepelič, Blažič, Murić itekako opasni, ali tek kada smo popričali sa Aleksandrom Đorđevićem shvatili smo od koga su se zaista najviše plašili.

Selektor je tokom emotivnog izlaganja koje smo snimili u potpunosti posle kratkog hvalospeva na račun slovenačke igre, njihove NBA energije i taktike pomenuo svoju svesku.

>>> Emotivni Sale pred novinarima: Nisu Lučić i Bogdan jedini plakali, samo niste videli! Ostajem ako me ne oteraju (VIDEO)

>>> Sale nacionale: Pogledajte šmekerski naklon Orlovima koji su izginuli na Eurobasketu! (VIDEO)

- Kad biste videli moju sveku, videli biste pored Prepelića da je nacrtan ključ. Eto, prizvao sam ga - gorko je rekao selektor koji je nekoliko puta ponovio da ostaje žal zbog gubitka ovog finala.

Ako ste brzo zaboravili Klemen Prepelič nas je ubio sa 21 poenom, od čega su 4 dalekometne trojke. Uz to, u finišu kada nije bilo Dragića, on je sa Jakom Blažičem u potpunosti preuzeo igru svoje selekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny

    18. septembar 2017 | 12:15

    Ne pricajte gluposti nasi su se borili lavovski i nadoknadili razliku da sudije nisu svirale gluposti mi bi doneli zlato... Ima dana za megdana!

  • ☆ SEVERAC ☆

    18. septembar 2017 | 11:34

    Sale nadigran si ti.... A ne tim.... 4 min pre kraja su se nudili, a ti ništa... Na -2 , kapiten maši za 3. Bogdan pokušava potpuno sam 2 ili 3 puta bezuspešno i kraj.... Nameštao si glodare za pobedu i popušio si zbog toga !!!!! Do finala super , ali nas tvoje crno belo srce i mozak na kraju uništi. Momcima svaka čast na zalaganju i borbi

  • Valter

    18. septembar 2017 | 12:43

    Odlični su bili i naši i Slovenci samo što je njima sudija bio naklonjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA