≫ 

Bogdan oteo mikrofon Šaku Polumenti, a onda je zapevao njegov stari hit: Totalna ludnica na proslavi srpskih košarkaša (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Popularni narodni pevač doveo je atmosferu do usijanja do ranih jutarnjih časova kada je zapevao neke svoje stare hitove

  • 19

Košarkaši Srbije su do ranih jutarnjih časova proslavili srebrnu medalju sa Eurobasketa nakon što su se vratili iz Istanbula. Oni su uspeh proslavili na splavu River, gde je pevao Šako Polumenta.

Popularni pevač narodne muzike nije mnogo oklevao kada je u ponedeljak dobio poziv da peva Orlovima, odmah je otišao do aerodroma rešen da ispoštuje želju srebrnih momaka.

Doveo je atmosferu do usijanja kada je zapevao hitove poput ''Dišem za tebe'' i ''Eh što nisam sunce'', a u tom trenutku je bio okružen srebrnim košarkašima Srbije, koji su i sami pokazali kakve su im glasovne mogućnosti.

>>> Pevali su pesmu uz koju retko ko ne zaplače: Pogledajte atmosferu među košarkašima u avionu po dolasku u Beograd (VIDEO)

>>> Cela sala je aplaudirala Saletu Đorđeviću posle odgovora na pitanje da li je iskulirao Anu Brnabić (VIDEO)

>>> Bogdanove suze izazvale lavinu srceparajućih komentara: Veliki sam zvezdaš, nisam te voleo kad si nam punio koš, ali ti si dečko car! (VIDEO)

U jednom momentu je čak i Bogdan Bogdanović uzeo mikrofon iz ruku pevača i sam počeo da peva njegovu pesmu ''Eh što nisam sunce'', a isto je uradio i Marko Gudurić.

Slavlje je potrajalo dok nije svanulo, a osim Šaka Polumente, pevala je i Ana Bekuta, a na splav je u jednom momentu došao i Aca Lukas, koji ipak nije pevao.

Pogledajte sve to u ekskluzivnim snimcima Telegrafa:

Daljinac

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Трол

    19. septembar 2017 | 10:38

    Цело време форсирао тројке, а шутирао их 2/12. Гудура је исто толико тројки дао, али из два шута. Суштина, превелики притисак био на Богдану и од њега се очекивало чудо, а он цело време није веровао у себе што му се видело по изразу лица. Значи није требало да толико форсира, него да пусти и друге да шутну

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    19. septembar 2017 | 14:01

    Супер. Значи више не плаче. Јој,само им фали Ана Ивановић. Сви сте на окупу. Богдан, Даниловић, Шако,Бодирога,а Ђе су Дуло ,Владо?

  • Marijana

    19. septembar 2017 | 15:44

    Nemam nista zajednicko sa ovom muzikom, ali moje skomno misljenje je da kada ni ovi igraci ne bi znali reci ovih pesama ziveli bi mnogo lepse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA