Određen datum održavanja prvog profesionalnog K1 i MMA turnira u Srbiji! (VIDEO)

Promenjena je lokacija turnira, pa će umesto Hale Sportova ovaj spektakl biti u Hali Pionir

  • 4
Foto: CFL

Prvi profesionalni turnir COLLISION FIGHTING LEAGUE odrżaće se 30.9.2017. u Hali Pionir u Beogradu.

Prvobitno je planirano da se događaj održi u Hali Sportova na Novom Beogradu, ali je zbog ogromnog interesovanja lokacija promenjena. U glavnom delu večeri organizovaće se 8 borbi, pet po K-1 i tri po MMA pravilima, između naših boraca i boraca iz inostranstva.

Svi sportisti su profesionalni kikbokseri i MMA borci, osvajači titula u raznim profesionalnim i amaterskim organizacijama, poznati i popularni među sportskom publikom. Pored boraca iz Srbije, nastupiće i borci iz Francuske, Hrvatske, Poljske, Nemačke i Engleske.

Među domaćim i borcima nastupiće: Darko Stosic (MMA), Vaso Bakocevic (MMA), Dusan Dzakic  (MMA), Rade Opacic (K1), Bojan Gajic (K1), Marina Spasić (K1), Zoran Grozdanić (K1) i Nikola Cimeša  (K1) dok ćemo imena njihovih protivnika, koji dolaze iz najboljih evropskih MMA i kik boks klubova, naknadno objaviti. Karte će se uskoro naći u pretprodaji, a dok se ne nađu na blagajnama Hale Pionir, mogu se poručiti preko zvaničnog

sajta CFL organizacije (www.cfl.rs).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA