≫ 

Da se ne bavim sportom bio bih u zatvoru ili mrtav: Ispovest Psihopata koja će promeniti vaše mišljenje o njemu! (VIDEO)

Poznati MMA borac Vaso Bakočević zvani "Psihopat" ispričao je detalje iz svog života

  • 9

Sport menja ljudima život i pravi prekretnice koje mogu da mladog čoveka odvedu u potpuno drugu, dobru stranu.

>>> Psihopat brutalno pokraden na meču protiv Turčina! (VIDEO)

To se desilo i sa MMA borcem Vasom Psihopatom Bakočevićem, koji je bio problematičan kao mladić.

Bio je talentovani fudbaler iz Kotora, kada je sa 16 godina došao u Beograd da napravi karijeru.

Frka u Delta Sitiju: Psihopat nasrnuo na Hrvata, sprema se ludnica u Pioniru! (VIDEO)

- Napustio sam školu u dogovoru sa roditeljima i otišao za Beograd da igram fudbal. Bio sam talentovani desni bek i potpisao sam za OFK Beograd. Međutim, nije to išlo dobor. Potukao sam se na jednoj utakmcii, pa su me suspendovali godinu dana. Kad sam se vratio, igrao sam malo za Bežaniju koja je bila u prvoj ligi, ali shvatio sam da nije to za mene - rekao je Bakočević u intervjuu za Balkan Info.

Nakon toga nije znao čime će se baviti, ali mu je jedna situacija pokazala put. Bilo je pitanje da li će ostati u sportu ili ući u kriminal.

Foto: Jelena Ćalasan

- Imao sam neku devojku u Beogradu, bilo je to 2009. godine. Ona mi je napravila dosta problema, pa su neki momci pretili da će me ubiti. Bio sam sam u Beogradu bez igde ikog svog. Nisam znao šta da radim, pa sam preko nekog prijatelja naručio kalašnjikov da mi stigne na železničku stanicu.

- Naravno, provalili su me , tamo me je sačekala ekipa iz SUP, odeljenje za ubistva, prebili su me ko mačku i stavili u CZ. Bio sam mesec dana, onda me je otac izvukao, tako što je platio kauciju.

- Nakon toga sam otišao u klub "Dušan Silni" i krenuo da vežbam MMA. To me je spasilo. Jer da nisam ušao u ovaj sport bio bih u zatvoru ili mrtav. Svu energiju trošim na ovo, na treninge i onda sam miran posle. Inače bih bio problematičan - iskreno je govorio Bakočević.

Pogledjate njegovu ispovest, a deo o kojem priča u tekstu nalazi se na 25 minuta videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja vvvv

    30. septembar 2017 | 19:24

    Nije on sportista. Tacka

  • Milena

    30. septembar 2017 | 23:43

    Izuzetno si dobar momak. U sebi imas veliku energiju a Bog ti je pomogao da ides dobrim putem, putem sporta. Iskren si, ispricao si o sebi ono sto bi mnogi sakrili. Iskreni ljudi su dobri. Mnogo srece ti zelim.

  • ANA

    30. septembar 2017 | 19:12

    Jedan od naj bolji na Svetu. Naj veća Svetska klasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA