≫ 

Grdosija od 130 kg pala kao sveća od jednog udarca Darka Stošića: Ovo niste videli nikada! (VIDEO)

Najbolji srpski MMA borac pobedio je u borbi večeri za samo pet sekundi Tomaša Červinskog

  • 16

Svi su jedva čekali meč večeri na CFL collision fight u Pioniru. Darko Stošić MMA borac radio je meč sa ogromnim poljakom Tomašom Červinskim od 130 kg.

>>> Poljak preti Stošiću: Imam teške ruke... (VIDEO)

Ipak, čim je krenula razmena udaraca, Darko je pustio svoj levi kroše i pogodio u bradu Poljaka i bacio ga na pod, a onda ga dokrajčio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    30. septembar 2017 | 23:38

    Darko je ovom "borbom" bacio senku na dosadašnju karijeru. Loše izrežiran meč! Ko zna, možda tako treba da bude!

  • M

    30. septembar 2017 | 23:19

    Malo sumnjiva borba... Nisam siguran da je onaj udarac mogao da obori onolikog coveka, realno ga je vise odgurnuo nego udario. Ovo je mozda namestena borba da slucajno ne izgubi i time izgubi mesto u ufc. Ali nema veze, ima Darko kvaliteta za ufc.

  • rezirano?

    1. oktobar 2017 | 08:46

    Ljudi to nije jedan udarac, to je udarac coveka koji mesecima pre toga udara i sprema se! Ne vidi se bas najbolje, ali mislim da je pesnica dohvatila i vrat, misici vrata se grce od bola, dolazi do manjka krvotoka u mozak na sekund dva, zato Poljak i posrce... Vidi se da je svestan u parteru i da brani glavu rukama, ali ne moze da se organizuje i iskontrolise protivnika i sudija prekida... Po meni nista cudno, desavalo se i ranije da padaju teskasi, Darka je i sreca pogledala... Sve cestitke i puno srece i zdravlja u nastavku karijere! Pobede ce doci same!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA