Sent Pjer se vratio iz penzije posle 4 godine i krvavo pridavio rivala za titulu, dobili smo tri nova prvaka! (VIDEO)

Burno UFC veče je iza nas, Njujork je video spektakularne borbe

  • 0

Istorijsko UFC veče održalo se u Medison Skver Gardenu, pošto su čak tri nova šampiona došla na tron!

Pojase su uzeli Rouz Namajunas, Ti Džej Dilašou i Sent Pjer, a na programu je bilo čak 11 borbi. Devet je završeno prekidom, a poslednje tri su bile najvažnije i najupečatljivije.

Sent Pjer se posle četiri godine vratio iz penzije i postao četvrti borac koji je osvajao UFC titulu u dve različite kategorije. Pobedio je Bispinga kog je krošeom poslao na zemlju, a onda je gušenjem završio borbu za pojas srednje kategorije.

Sent Pjer je pohvalio rivala kao najtežeg protivnika u karijeri, a zanimljiv rezultat napravila je Rouz Namajunas.

Devojka sa litvanskim korenima je sa dva udarca srušila dominantnu Joanu Jedržejčuk, i to pošto je bila potpuni autsajder u duelu. Ujedno, postala je najmlađa UFC šampionka u istoriji, a kada se gleda i muška i ženska konkurencija, treća je najmlađa prvakinja.

Bantam pojas uzeo je ponovo Ti Džej Dilašou, pošto ga je oteo bivšem timu, koji mu nije oprostio napuštanje. Kodi Garbrant je pokušao da ga izbaci iz takta niskim udarcima, ali se Ti Džej oporavio i preuzeo kontrolu, pošto je trijumfovao prekidom u drugoj rundi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA