≫ 

Darko Stošić potpisao za UFC: Najveći dan u životu srpskog borca!

Veliki korak napredu karijeri srpskog MMA takmičara

  • 16

Snovi su postali stvarnost za srpskog borca Darka Stošića, došao je dan kojem je, kako je rekao, posvetio svaki delić svog života - potpisao je za UFC organizaciju!

>>> Stošić je tukao i u virtuelnom ringu Telegrafa: Misteriozni MMA borac najavio nove borbe (VIDEO)

Stošić je tako postao tek drugi srpski borac, posle Bojana Veličkovića, koji je zaradio ugovor sa najjačim svetskim udruženjem za promociju boraca i borbi na najvišem nivou.

Brže bolje Stošić je sjajnu vest podelio sa svojim navijačima.

- Dobio sam priliku da ostvarim ono čemu sam posvetio svaki delić svog zivota, a to je da budem najbolji na svetu! Ovo je veliki početak za mene, trebalo mi je 5 godina mukotrpnog rada da bi dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo da budem br #1!! Takođe sam odlučio u dogovoru sa mojim timom da se u budućnosti borim u kategoriji do 93kg! Nadam se da ću imati vašu podršku!! Kao što imam podršku ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće! - poručio je Stošić.

Sada kada je postao deo UFC-a  Stošića čekaju najveći izazovi u dosadašnjoj karijeri, ne samo činjenica da će se najverovatnoje preseliti u Sjedinjene države, već i borbe koje ga čekaju sa renomiranim takmičarima, samom elitom u MMA svetu.

Veliko bravo za Stošića.

 

Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    15. decembar 2017 | 17:48

    Напријед Дарко Српски Орле,,, покажи Српску снагу а и доброту,,, кад видиш да је противник готов не удри више!!! У Здравље

  • Јован

    15. decembar 2017 | 16:46

    Срећно и само напред жив био и шампион постао!

  • Boban

    15. decembar 2017 | 17:44

    Samo rokaj. Čestitam!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA