≫ 

Veljko Ražnatović nokautirao Bugarina: Pogledajte video meča u kom je Cecin sin raskrvario protivnika već u 2. rundi (VIDEO)

Bio je to tehnički nokaut i pobeda u prvom profi meču. Taj momenat možete videti na 9.50 na videu ispod

  • 67

Veljko Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i pevačice Svetlane Cece Ražnatović, pobedom je završio svoj prvi profi boks meč.

On je u okviru kruzer kategorije (90,7 kilograma) nokautirao Bugarina Jordanova u drugoj rundi. Bio je to tehnički nokaut, nakon što je Bugarin čak tri puta tražio pomoć pre toga.

Ražnatović je u ring ušao uz ''Marš na Drinu'', a u njemu je pokazao klasičnu dominaciju. Podsetimo, na programu je trebalo da budu četiri runde od po četiri minuta.

Meču su prisustvovali gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ivica Tončev i ministar energetike Aleksandar Antić.

Upravo s njima se Veljko pozdravio nakon što je pobedio Bugarina i pobrao aplauze publike. Momenat nokauta možete videti od 9.50 na videu iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA