Ulazio je u ring kao Fedor, udarao kao grom: Izrešetani srpski MMA borac je brutalno tukao rivale (VIDEO)

Vladimir Jovanović Maradona je svih 9 pobeda u karijeri ostvario tako što je posao završavao već u 1. rundi

  • 5

Muškarac koji je u ponedeljak oko 7.30 upucan u Pančevu ispred vrtića "Kefalica", zapravo je poznati srpski MMA borac Vladimir Jovanović, poznat po nadomkom Maradona.

Lekari se već 5 sati bore za život 29-godišnjeg MMA borca, u koga je napadač ispalio više metaka, a on je u svesnom stanju prevezen u Opštu bolnicu u Pančevu i na operaciji je i dalje.

Vladimir Jovanović je bio u seriji od 4 vezane pobede, a u karijeri do sada ima skor od 9 pobeda i 5 poraza. Poslednju borbu imao je pre manje od mesec dana, kada je savladao Dejana Aranđelovića 7. aprila, posle poluge nakon koje je ovaj morao da preda meč.

Pre toga je savladao Vojislava Janićijevića tehničkim nokautom, kada je snažnim udarcima u glavu onesposobio rivala da se brani, pa je sudija morao da prekine borbu.

To je ujedno i poslednji snimak njegove borbe koji se može videti na internetu.

Pogledajte i njegovu prethodnu borbu protiv Muhameda Mahmića, koju je imao pre godinu dana, kada je takođe slavio posle tehničkog nokauta.

Seriju pobeda počeo je kada je u prvoj rundi nokautirao Danijela Aranđelovića i to posle samo 20 sekundi.

U ring je po pravilu ulazio uz patriotske pesme o Kosovu, a do sada je svaka njegova borba završavana u prvoj rundi. Bilo da pobedi, bilo da izgubi. Prvi poraz u karijeri doživeo je od Bojana Veličkovića, srpskog MMA borca, koji je sada u UFC-u.

Na telu je imao i brojne patriotske tetovaže, a takođe je uvek nosio krst, koji je ljubio pre ulaska u ring. Isti ritual ima i legendarni Fedor Emelijanenko, uz sličan izbor muzike, pa nema sumnje da je legenda MMA sporta verovatno i bila uzor Vladimiru Jovanoviću Maradoni.

>>> Vratio se najjači borac svih vremena, Putinova desna ruka: Ulazi u ring sa pesmom vladike Nikolaja, poklonio se grobu kneza Lazara i patrijarha Pavla (VIDEO)

VIDEO: Nokautirali smo srpskog MMA šampiona pitanjima: Mekgregor ne bi imao šanse!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    30. april 2018 | 14:12

    Izresetan ispred vrtica, nakon ostavljanja deteta u rano jutro!? Pa u ovoj zemlji je sve otislo u bestragiju! Dna nema! I dalje tonemo!

  • N N

    30. april 2018 | 16:01

    Pucnjava ispred vrtica u kojem se nalazi na stotine nasih malisana, ubijaju roditelje koje iste dovode u vrtice i ugrozavaju zivote dece. Dali ovo ima jos u bilo kojoj drzavi na planeti? Kad ce ovi naoruzani kauboji jednom biti pohapseni i stavljeni u tamnice?

  • mima

    30. april 2018 | 18:32

    nemozes proci nekaznjeno, ponasajuci se brutalno i surovo,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA