Tajson Fjuri zapretio protivnicima: Moja era, moje vreme! Uništiću vas sve! (FOTO) (VIDEO)

Kontoverzni Britanac se oglasio povodom dugo iščekivanog povratka u ring

  • 4

Tajson Fjuri je poslao jaku poruku svojim rivalima u teškoj kategoriji, izjavivši kako neće moći mirno da spava dok ne dokaže da je bolji od Entonija Džošue i Dijontea Vajldera. 

Popularni "Gipsy King" se konačno vraća u ring narednog meseca. On će se u Mančesteru boriti protiv Albanca Sefera Seferija. Fjuri je svoju poslednj borbu imao u novembru 2015. godine, kada je pobedio Vladimira Klička i preuzeo WBA, IBF i WBO pojaseve.

>>>Svi su blenuli u seksi ženu Peđe Mijatovića na svadbi Piksijeve ćerke: A tek kada joj vidite fotke u kupaćem... (FOTO)

Brbljivi Britanac se nedavno sastao sa legendom ovog sporta, Roj Džouns Džuniorom, gde mu je Džouns tom prilikom udelio par mudrih saveta. Fjuri je odmah postavio na svoj Instagram profil sliku sa porukom "Ja i najbolji ikada".

 
Me and the best ever! @royjonesjrofficialA post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

- Ne mogu da spavam noćima misleći da su Entoni Džošua ili Dionte Vajlder bolji od mene. Oni su iz moje ere, objasniću obojici koliko sam jači od njih, udariću Džošuu sa šest vezanih levih krošea. “Bomb Squad“ (Dionte Vajlder), dolazim po tebe! Možda si mislio da sam ispao iz forme proteklih godina, ali sada sam posvećeniji nego ikad u životu - izjavio je Tajson Fjuri.

>>>Žene fudbalera Real Madrida seksi izdanjima i fotkama uveličale proslavu titule šampiona Evrope!

On je takođe imao i poruku za sve boksere koji planiraju da pređu u tešku kategoriju, izjavivši da će ih sve uništiti.

- Uništiću sve vas iz kruzer ili lake teške kateogrije koji želite da pređete u moju diviziju! Moja era, moja odeća, moje vreme, ime mi je "Gipsy King", zapamtite to! Ja sam se vratio, ovde sam, spreman sam, bilo kada, bilo sa kime, bilo gde! - završio je Fjuri svoje prepotentno izlaganje.

Meč protiv albanskog boksera rođenog u Makedoniji "Real Deal" Seferija, koji ima skor od 23-1 od čega 21 pobeda nokautom, će se održati 9. juna u Mančester Areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA