≫ 

Veljko Ražnatović nokautirao Hrvata! Ušao u ring sa srpskom zastavom, pa brutalno patosirao Hrvoja (VIDEO)

Bila je ovo druga profi borba za Cecinog sina, koju je takođe rešio nokautom

  • 11

Veljko Ražnatović je došao do svoje druge pobede u karijeri! Ponovo nokautom, i to protiv hrvatskog boksera Hrvoja Božinovića!

Cecin i Arkanov sin je drugi meč u karijeri radio u Republici Srpskoj, u Derventi. I slavio je nokautom, nakon što je hrvatski bokser pao od snažne kombinacije aperkata, direkta i krošea.

>>> Veljko Ražnatović kakvog dosad niste upoznali: Kako se godinama u tišini čeličio da postane bokserska zver? (VIDEO)

Ražnatović je bio dominantan protiv znatno iskusnijeg borca, koga je i pre nokauta jednom bacio na pod. Prvi put je Hrvat uspeo da se podigne, ali ne i drugi put.

- Jednoglasnom odlukom sudija donosimo pobedu u Beograd. Svaka čast protivniku, izuzetno hrabar momak, svašta je pretepeo i time zadobio i moje poštovanje. Na kraju dana pobedio je sport, a i ja - poručio je Veljko posle borbe na svom profilu na Instagramu, a zatim je za Telegraf rekao da je srećan što se srpski boks vraća u svetski vrh.

Foto: Telegraf

- Jako mi je drago što sam završio meč u svoju korist. Malo je reći da je protivnik bio čvrst, jak i dosta iskusniji. Smatram da sam ga nadboksovao u svakom pogledu, što govori i nokdaun posle 22 neuzvraćena udarca. Posle svega mogu da se pohvalim da sam izašao bez povreda, uz zadovoljne urlike publike iz Dervente.

- Još jednom bih ovim putem da se zahvalim svima što su me podržali u velikom broju, i da najavim da je ovo samo početak mog dokazivanja u ringu, i da kao i uvek idemo na sve. Vraćamo srpski boks u svetski vrh - rekao je Veljko Ražnatović za Telegraf.

Ražnatović je u ring ušao sa srpskom trobojkom, na kojoj su bile ispisane reči - "S verom u Boga, za kralja i otadžbinu", a on je uz taj video samo porulio "Nek je večna majka Srbija".

 

A post shared by The Tiger- B P (@aceisb4ck) on

 

Veljku je ovo bila druga borba u karijeri, i drugu je rešio nokautom, dok je Hrvoju Božinovuću ovo bila 18. borba i 16. poraz, osmi nokautom.

VIDEO: Pogledajte kako je Veljko nokautirao Bugarina Krastja Jordanova u svom debi meču

VIDEO: Veljko Ražnatović o boksu, porodici i devojci

VIDEO: Ovako izgleda trening Veljka Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA