≫ 

"Gori" Končarevo, Veljko Ražnatović ukršta pesnice sa Italijanom

Mladi bokser imaće treći meč u karijeri

  • 1

Za vikend, tačnije u subotu, biće "živo" u Končarevu gde se sprema muzičko-sportski spektakl u kojem će centralne figure biti Lepa Brena i Veljko Ražnatović.

Poznata pevačica održaće koncert, a Ražnatović će, malo pre toga, imati treću borbu u svojoj mladoj profi karijeri.

Mladi borac bokserskog kluba Fontana sa Novog Beograda u najpoznatijem selu Pomoravlja, u meču kruzer kategorije (do 90,716 kg) planiranom u četiri runde, boriće se protiv sedam godina starijeg rivala iz Italije, Danila Staćonea (0-2-1), koji je takođe tek kročio u profi vode.

Ono što čitavom događaju daje dodatnu draž je da će se meč odigrati u ringu montiranom pod otvorenim nebom, očekuje se veliki odziv naroda, jer je interesovanje veliko zbog centralnog događaja - koncerta Lepe Brene.

Podsetimo, Ražnatović je profi debi imao 10. marta 2018. godine u Jagodini, tada je pred 5.000 gledalaca u dovrani "Jacca" tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Kraštja Jordanova, da bi pre mesec dana, u Derventi, na poene u četiri runde, pobedio i Hrvoja Božinovića iz Hrvatske (2-17).

VIDEO: Pogledajte kako je Ražnatović u svom psolednjem meču nokautirao rivala iz Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA