Turčin gurnuo najjačeg Palminog tigra pre borbe, a to mu nije trebalo: Usledila je brutalna osveta Srbina! (VIDEO)

Martan Songul je pred borbu u Končarevu nesportski odgurnuo našeg borca na merenju, a to mu nije trebalo

  • 17

Veliki borilački spektakl održao se u subotu u Jagodini, gde su u ringu snage odmerili članovi kluba "Palmini tigrovi" i reprezentativci Turske, na 21. Međunarodnom kik boks turniru.

Srpski borci bili su ubedljivi sa 5_1, a borba koja se s nestrpljenjem očekivala bila je između Aleksandra Konovalova i Martana Songula, koji su imali vatrenu najavu uz provokacije na merenju.

Oni su dan pre borbe glavama ušli u klinč, da bi zatim Turčin odgurnuo našeg borca. Već tada se naslućivalo da svetski prvak u kik boksu, Aleksandar Konovalov sprema brutalnu osvetu u ringu.

To se i dogodilo, pa je Konovalov već u prvoj rundi razbio Turčina, dva puta ga je obarao i naterao je sudiju na brojanje. Pošto nije bio u stanju da nastavi borbu, arbitar je morao da prekine borbu.

Konovalov je nakon toga besno gestikulirao u pravcu Turčina, simulirajući guranje sa merenja koje mu je dobro zapamtio.

Inače, u okviru 21. međunarodnog kik-boks turnira održan je i 3. profi meč Veljka Ražnatovića, koji je zabeležio i treću pobedu u karijeri nokautom, ovoga puta i najbrutalnijim, pa je hitna pomoć morala da probudi njegovog protivnika iz Italije.

VIDEO: Pogledajte kako je Veljko nokautirao Italijana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. jul 2018 | 21:11

    Ovaj naš borac je inale ne vidjeni provokator, ismejava druge ljude i mnogo se mangupira, primitivac

  • srbIN

    8. jul 2018 | 23:20

    Izvinite jel ovaj italijan Boxer ili je neki lik iz okoline koji je uvacen posle dobrog zdranja prasetine pa u ring; ili je placeni svat sto ide po svadbe pa malo na box

  • Н. С.

    8. jul 2018 | 18:59

    Одвратно. Ни мало спортски. Какав је то израз лица.?. Зар он не зна да је спортска срећа променљива.?. Кад наиђе на правог мислим да ће се опаметити

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA