Habib polako dobija rat sa Konorom i na društvenim mrežama: Za dva dana dobio 4 miliona novih fanova! (FOTO)

Vodi se žestoka borba i na društvenim mrežama

  • 10

Habib Nurmagomedov profitirao je na svim poljima posle pobede nad Konorom Mekgregorom, a naročito se to vidi na društvenim mrežama.

Ruski borac dagestanskog porekla imao je 6.8 miliona pratilaca na Instagramu pre borbe sa Konorom, a kada ga je pobedio, ta brojka narasla je na tačno 11 miliona pratilaca!

>>>Rvao se sa medvedima, slomio 2 rebra, pa Konora: Ko je Habib, prvi Rus i musliman koji je zavladao UFC svetom? (VIDEO)

 
 
 
View this post on Instagram

По братски, хоть сейчас тормозите, а то уже мне самому за вас неудобно 😁 Я же говорил вам, 6 октября я все скажу, или вы реально хотели, чтоб меня там побили?))) Извиняюсь перед всеми, кого я обидел нашей общей победой✊️ А мои искренние Болельщики - вы просто космос 🚀 спасибо вам за вашу невероятную поддержку, я люблю вас, искренне ваш - Хабиб Нурмагомедов. #ТудаСюда #вореСахлъиA post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

 

Brojka i dalje raste, u dva dana je Habib postao interesantniji za 4.2 miliona više ljudi, zbog pobede i događanja nakon meča sa Ircem u UFC 229 u Las Vegasu.

 

Konor mu samo na ovoj mreži "beži" sa 28.2 miliona pratilaca, što dovoljno govori o marketinškom potencijalu i potkovanosti koju ima uprkos porazu.

Habib je daleko ispred drugih ruskih superzvezda, Marija Šarapova ima 3.3 miliona pratilaca, Aleksandar Ovečkin 1.3 miliona.

>>>Sprema se najveći revanš svih vremena: Habib i Mekgregor se bore u Moskvi pred 100.000 navijača?

Nije zanemarljivo, mnogi sportisti još veće prilive dobijaju upravo od marketinga i društvenih mreža, pa je Habib potvrdio da će biti sve interesantniji sponzorima, u čemu je do sada nenadmašan bio Konor, koji je čak izbacio svoj viski brend.

Nema sumnje da će i Habib iskoristiti svoj zamajac, ali ne na ovaj način - pridržava se svih principa svoje vere i ne pije, a Konoru je pre borbe poručio da "svi alkoholičari skončaju isto"...

VIDEO - Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

VIDEO Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2018 | 17:34

    Habib normalan covek i prizeman dok je ovaj prgav,i bezobrazan ,napucan do bola,naravno da ljudi nevole prepotetne osobe !

  • Realno

    9. oktobar 2018 | 18:25

    Pola njih sto su zapratili sad Habiba su do pre par dana navijali za Konora a Habiba su zvali "prljavi rus" il tako nesto jer pojma nisu imali ko je lik jer poslednju borbu koju su gledali bila je Konorova i to sa Mejvederom e sad cim je Habib pobedio Konora odmah su postali Habibovi fanovi a do juce nisu znali ko je lik. Pisali kako ce Konor da ga nokautira u prvoj rundi, da ga pocisti i sta ti ja znam.

  • Boza

    9. oktobar 2018 | 17:58

    Pa bre ovog Megregora Dušan Džakić bi pojeo za doručak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA