Ko se prvi prijavio za super moćnu 10K trku kod Ušća (FOTO)

Prošle godine na Nike Belgrade 10K trci učestvovalo je čak 10 hiljada trkača

  • 0

Nakon što su prošlog vikenda u sklopu priprema za Nike Belgrade 10K trku započeli besplatni treninzi za sve zainteresovane trkače, sinoć je u klubu Zaokret u Cetinjskoj ulici započela i registracija za ovogodišnji Nike Belgrade 10K, koji će se održati u nedelju, 17. septembra, sa startom kod Ušća.

Predstavnici medija i poznate ličnosti, poput glumca Aleksandra Radojičića, pevačice Nikolije Jovanović i manekena Vlade Vuksanovića, među prvima su se prijavili za trku, a odmah nakon prijavljivanja pomogli su svim zainteresovanim trkačima da i sami postanu deo šestog po redu trkačkog spektakla. Prošle godine na Nike Belgrade 10K trci učestvovalo je čak 10 hiljada trkača, što govori ne samo o kontinuiranom rastu popularnosti ovog spektakularnog događaja, već i o trčanju kao vidu rekreacije i stila života koji iz godine u godinu postaje sve popularniji u našoj zemlji.

Foto: Promo

Upravo događaj, kao što je Nike Belgrade 10K, iz godine u godinu doprinosi rastu popularnosti zdravog života, rekreacije i trčanja, a uz pomoć Nike+ Run Club (NRC) i Nike + Training Club (NTC) aplikacija svi koji redovno trče, ali i oni koji do sada nisu trčali, imaju priliku da postanu deo specijalnog programa u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da kvalitetno napreduje i postane brži i izdržljiviji. Nike+ Training Club (NTC) aplikacija će i ovog leta će biti usmerena na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.

Foto: Promo

Zainteresovani trkači koji nisu uspeli da dođu i uživaju u zabavnom programu i druženju, mogu se ubuduće prijavljivati za trku putem veb stranice www.werunbgd.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA