≫ 

Stavljamo šlem na glavu i spuštamo vizir: Brutalna izjava fudbalera Kelna na Marakani, Zvezdu sutra čeka pravi rat!

Štefan Rutenberk i Matijas Leman silno motivisani pred meč protiv crveno-belih

  • 23
Foto: AP/Tanjug

Privremeni trener Kelna Štefan Rutenbek održao je konferenciju u Beogradu uoči utakmice prortiv Crvene zvezde, koja je na programu u četvrtak 21.05 na Marakani. Uz njega, na konferenciji za novinare bio je i Matijas Leman, koji su istakli da će ih teška situacija u kojoj se klub nalazi samo još više motivisati za duel u kojem je ulog proleće u Evropi.

>>> Fudbaleri Kelna stigli u Beograd kao da ih teraju na streljanje, a ne na utakmicu protiv Zvezde (FOTO)

- Tim je spreman za igru i agresivan, to su i pokazali na treningu. Uz ovu atmosferu i sve što se dogodilo poslednjih nekoliko nedelja, možda će nam se sada sve vratiti sada. Ovo će biti kao finale. Zaslužili smo priliku da učestvujemo u njemu. Uradićemo sve što možemo da pobedimo. Ekipe imaju pođednake šanse, nema favorita. Ako nam se pruži šansa, bićemo spremni da je ugrabimo.

- Velika je čast nastupati u Ligi Evrope i ne želimo da nam ovo bude poslednja utakmica u tom takmičenju. Možda je fraza, ali za mene je najvažnija naredna utakmica - istakao je trener Kelna, koji je opisao i kako se oseća zbog toga što je preuzeo klub u ovako delikatnoj situaciji.

Foto: Profimedia

- Da mi je neko rekao da ću preuzeti prvi tim i igrati ovakvu utakmicu, rekao bih mu da je lud. Za mene je ovo odlična priča. Već sam igrao ovakve utakmice i imam osećaj za takve stvari. Moji igrači su motivisani i znaju šta ih očekuje. Želim da budemo spremni. Ovo će sigurno biti meč visokog intenziteta.

On nije želeo da naglašava probleme koje njegova ekipa ima sa povređenim igračima i ne traži alibi pred duel protiv Zvezde.

- Nema potrebe da tražim alibi, svi igrači koje imamo su profesionalci i veoma su motivisani pred utakmicu - naglašava Rutenbek.

Foto: AP/Tanjug

- Situacija oko trenera nije više tema za razgovor. Imamo novog trenera sada, ali ne i dovoljno vremena za rad. Moramo da budemo veoma fokusirani na ono što sledi.

- Da, imao sam dobar odnos sa Peterom Štegerom, ali kada sam na terenu uopšte mi nije bitno ko stoji kraj aut linije. Uvek ću davati 100 odsto mogućnosti kada istrčim na teren i to se neće promeniti ni sada, kada imamo novog trenera - istakao je Leman, koji je završio veoma motivišućim rečima, koje najavljuju pravi fudbalski rat na Marakani.

- Sutra stavljamo šlem na glavu i spuštamo vizir dole - završio je Leman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    6. decembar 2017 | 19:15

    Vi šlem sa svastikom , Zvezda šlem sa petokrakom , pa nek se završi kao 20.oktobra '44 .

  • Brat

    6. decembar 2017 | 22:10

    Zelim komsijama prolaz od srca pa onda da se posvetimo derbiju malo hahah.Srecno braco i pozz od Grobara

  • nemanja delija

    6. decembar 2017 | 20:28

    cepamo Keln 3-1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA