≫ 

Najveće pojačanje Barse u ovom prelaznom roku: Katalonci iskeširali Benfiki 30 miliona evra! (VIDEO)

Katalonci su konačno rešili pitanje desnog beka za narednu sezonu

  • 0

Barselona je konačno dovela desnog beka! Ipak, nije u pitanju igrač koga su silno želeli na toj poziciji, fudbaler Arsenala Hektor Belerin, već bek Benvfke i reprezentacije Portugalije, Nelson Semedo. Mediji u Španiji ističu da je transfer završen i da je vrednost obeštećenja 30 miliona evra.

Dugo su Katalonci pokušavali da ubede Belerina, koji je inače i ponikao u njihovoj školi, ali je Arsenal bio odlučan u odluci da zadrži jednog od najbržih fudbalera sveta.

Umesto njega dolazi ništa manje loša opcija, pošto je desni bek Portugalije i Benfike imao fenomenalne partije u proteklih nekoliko sezona.

Semedo je dugo bio na meti Mančester junajteda i Real Madrida, kao i još nekoliko velikih evropskih klubova, ali je na kraju Barsa dobila bitku za njegov potpis.

Pogledajte i neke od njegovih poteza:

Ovo je Barsino treće pojačanje u ovom prelaznom roku, pošto je prethodno dovela Đerara Delofeua, koga je otkupila od Evertona za 12 miliona Evra, a pre njega je došao defanzivac Marlon Santos iz Fluminensea.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA