Trener Zvezde skenirao Partizan za Grke: Srbi su to, tvrdoglavi! Sve će ličiti na naš večiti derbi

Vladan Milojević idealan sagovornik na temu predstojećeg dvomeča srpskog i grčkog šampiona

  • 16

Grci su se upustili u duboku analizu rivala Olimpijakosa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, srpskog prvaka Partizana, a deluje da ne postoji bolji sagovornik na tu temu od trenera Zvezde Vladana Milojevića.

Strateg crveno-belih,  poznaje sve: i jedne i druge - u "sitna crevca", budući da je dobar deo svoje karijere, prvenstveno igračke, proveo u zemlji helena.

>>> Đurđević poručio Grcima: Neka se Olimpijakos spremi za beogradsku bitku

Milojević je jedan od retkih trenera koji je uspeo da pobedi Olimpijakos na "Karaiskakisu", dogodilo se to prethodne sezone kada je vodio Panionios i skrenuo pažnju na sebe u Grčkoj.

Trener Zvezde pričao je za portal Gazzetta.gr o šansama crno-belih u dvomeču sa Atinjanima.

- Grčki prvak je jači nego što je bio prošle sezone i favorit je protiv Partizana - jasan je Milojević.

Podseća Milojević na jednu osobenost našeg karaktera koju vidi kao adut crno-belih protiv tima iz Pireja.

- Srbi su tvrdoglavi i uradiće sve da se kvalifikuju. Partizanu je imperativ plasman što dalje zbog novca od takmičenja u evrokupovima.

Zbog specifičnih odnosa navijačkih grupa Zvezde i Olimpijakosa duel Partizana i grčkog tima biće nešto najpribližnije najvećem srpskom derbiju, tvrdi Milojević.

- U Partizanu sigurno nisu želeli Olimpijakos, ali i Grci moraju da znaju da im neće biti nimalo lako. Ako u Olimpijakosu misle da će lako proći Partizan, biće u opasnom problemu. Partizan ima fanatične navijače i biće naoštreni kao da igraju protiv Crvene zvezde. Taj meč biće kao da igraju Zvezda i Partizan zbog bratskkih odnosa navijačkih grupa Zvezde i Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA