≫ 

Kad Rivaldo i Roberto Karlos izgube sa 11:3! Španci ponizili Brazil u okršaju legendi na malom fudbalu! (VIDEO)

Atraktivni turnir u Londonu ispostavio se kao pun pogodak

  • 1

Na atraktivnom futsal turniru fudbalskih legendi, Star Sixes, čuveni igrači Španije deklasirali su Brazil sa čak 11:3 u meču za treće mesto.

Ovo je prva edicija turnira, na kom zemlje imaju deset prijavljenih igrača, od kojih šest nastupa na terenu.

Mnogi igrači koji su obeležili prethodne dve decenije fudbala našli su se na terenu O2 Arene u Londonu, a srećnici su dobili priliku da gledaju Rivalda, Roberta Karlosa, Đalminju, Džerarda, Ovena, Piresa, Žilija, Del Pjera, Okoču, Deka, Mendijetu...

Mnogima godine i višak kilograma nisu ubili magiju, pojedinima su ipak bili preteška prepreka za nešto više, pa je Španija u meču za treće mesto demolirala Brazil.

Za Špance su igrali Pujo, Mendijeta, Salgado, Kontreras, Albelda, Alfonso Perez, Luiz Garsija, Fernando Morijentes, Karlos Marćena i Žoan Kapdevila, dok su boje Brazila branili Roberto Karlos, Beleti, Žilberto Silva, Rivaldo, Dida, Elano, Đalminja, Žuninjo, Amaral i Žulio Baptista.

Mičel Salgado dominirao je na turniru kao strelac sa čak devet pogodaka, a Brazilce je načeo prvim golom na utakmici. U meču za titulu, sastale su se Francuska i Danska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA