≫ 

Preokret u ''sapunici'' Leonardo: Brazilac se javio sa aerodroma i poslao poruku kojom pokazuje da se sve promenilo! (FOTO)

Brazilac je očigledno pronašao zajednički jezik sa upravom kluba

  • 10

Partizanova telenovela ''Leonardo - kralj instagrama u kandžama zle uprave'', očigledno dobija svoj nastavak. Brazilac je na utakmici protiv Budućnosti iz Podgorice prošle nedelje napravio haos i izazvao  je skandal pošto je nakon gola psovao upravu kluba pred južnom tribinom.

I posle toga je dao zapaljivu izjavu, pa je čak i na Instagramu objavio da je to bio njegov oproštaj od Partizana. Sve ovo propisno je iznerviralo čelne ljude crno-belih, pa se oglasio i prvi čovek kluba Milorad Vučelić, koji je naglasio da nikakvih prodaja neće biti do kraja kvalifikacija.

>>> Leonarda odbacuju saigrači, Đurđević da se zamisli: Vučelić otkrio sve probleme u Partizanu!

Očigledno je da se i Leonardo primirio nakon toga, pa je sada objavio fotografiju na svom profilu na Instagramu, koja će sasvim sigurno obradovati navijače Partizana.

Brazilac se čekirao na aerodromu Nikola Tesla pred polazak za Podgoricu, gde crno-beli igraju revanš meč protiv Budućnosti od 20.45, uz komentar ''Liga šampiona 2017/18''.

Najavljuje se i da će Leonardo biti u startnoj postavi Partizana na meču ''Pod Goricom'', tako da je očigledno pronašao zajednički jezik sa upravom kluba i primirio se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA