≫ 

Konačno završen transfer braće Ilić: Mančester Siti pristao da plati koliko je Zvezda tražila!

Braća Ilić i definitivno su novi igrači Građana, ali će naredne dve sezone ostati na Marakani kao pozajmljeni igrači

  • 30
Foto: Instagram.com/i.ilic14

Mančester Siti je prihvatio obeštećenje od 5,5 miliona evra za braću Ilić iz Crvene zvezde, pa je transfer o kome se pričalo prethodnih dana i defninitivno završen, prenosi uvek pouzdani ESPN, koji je do informacije došao iz svojih izvora.

Luka Ilić (18) i Ivan Ilić (16), prethodnih nekoliko dana su bili povezivani sa Građanima, a Zvezdan Terzić je u izjavi za Telegraf u nedelju uveče rekao da transfer još nije završen i da se i dalje pregovara.

Ipak, sada je sve jasno nakon što je Siti pristao na obeštećenje i Zvezda će za talentovanu braću dobiti značajnu finansijsku injekciju.

>>>  Partizan pomogao Zvezdi da pronađe odlično pojačanje! (VIDEO)

Iako su sada i definitivno igrači Sitija, braća Ilić će ostati u Zvezdi još naredne dve sezone, dok mlađi ivan ne napuni 18 godina, kako bi obojica mogla da se presele u Englesku istovremeno.

Luka Ilić, koji je nešto defanzivniji vezni igrač, debitovao je za prvi tim nedavno na utakmici protiv Florijane na Malti, kada je ušao u završnici utakmice.

Debi je zabeležio i Ivan Ilić, koji je tako postao najmlađi debitant u istoriji kluba, kada je ušao u igru u završnici utakmice protiv Spartaka iz Subotice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA