≫ 

Zvezda dovela bivšeg igrača Partizana! U Čukaričkom neverica: Ništa nismo mogli!

Nemanja Radonjić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom

  • 19

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Radonjić pojačao je Crvenu zvezdu baš kao što se pisalo proteklih nedelja. On je u sredu popodne potpisao ugovor na četiri godine.

>>> Čukarički silan na pripremama u Sloveniji, Radonjić držao čas fudbala Rusima (FOTO)

Zvezda  je spremna da preuzme rizik angažovanjem talenta koji nije dokazan zbog lude glave. Kvalitet nije sporan, čak je i Roma dovela Radonjića svojevremeno. On je taskinuo ugovor sa Vučicom koji je imao do 2019, jer  na njega upravo zbog kontroverznog načina života nisu računali.

Radonjić je inače bio član Partizan i to odlične generacije 1996. godište kojoj je pripada i Andrija Živković, ali nikad nije debitovao u prvom timu.

Imao je Radonjić solidnu polusezonu zahvaljujući radu sa Nenadom Lalatovićem koji mu se posvetio. Izborio se i za poziv u mladu reprezentaciju, pa  težak ispit sa njim imati Vladan Milojević.

Radonjić je za Čukarički postigao četiri gola na 31 utakmici u proteklih sezonu i po, što su mu bili prvi nastupi u Superligi Srbije, jer nikad nije debitovao sa seniorsku ekipu Partizana.

Sportski direktor Čukaričkog kaže da nisu mogli da ga zadrže:

- Izgleda da je otišao. Ništa nije bilo do Čukaričkog. Pričali smo, razgovarali... Ali on je odlučio da je to najbolje za njegovu karijeru - rekao je Matijašević za Telegraf.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA