Bomba prelaznog roka: Morata potpisao za Čelsi za rekordan novac!

Real Madrid je prihvatio obeštećenje Plavaca za sjajnog španskog napadača

  • 6

Jedna od najvećih transfer saga letnjeg prelaznog roka konačno je završena! Alvaro Morata će karijeru nastaviti u Čelsiju, nakon što je Real Madrid prihvatio obeštećenje Čelsija za njega.

Morata u četvrtak ujutru putuje u London da dogovori lične uslove sa šampionom Engleske, kao i na lekarske preglede, nakon čega će staviti paraf na ugovor.

Za njega su ovog leta veliku borbu vodili Čelsi, Mančester junajted i Milan, ali je Antonio Konte bio najuporniji da dovede Španca sa kojim je odlično sarađivao dok je vodio Juventus.

Obeštećenje će biti neverovatnih 80 miliona evra, čime je Morata postao najskuplji španski fudbaler u istoriji, dok će njegov transfer biti 8. najveći svih vremena. Istovremeno, prodajom Morate, Real je oborio rekord kada je u pitanju obeštećenje koje će dobiti za jednog igrača, a prethodno je na prvoj poziciji bio transfer Anhela Di Marije u PSŽ za 75 milliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA