Svi Sumini momenti na debiju: Grobari secirali svaki potez i mnogi nisu zadovoljni pred Olimpijakos! (VIDEO)

Hoće li Suma imati kapacitet za Olimpijakos, pitaju se Grobari posle debija

  • 37

U navijače Partizana uvukao se crv sumnje posle dolaska Sejdube Sume, koji je imao 30 minuta da pokaže šta ume protiv Mačve.

On je u 61. minutu zamenio Marka Jankovića, a svi pogledi bili su uprti u njega od prvog kontakta sa loptom.

Navijači su brzo napravili kompilaciju svih njegovih poteza na meču u Humskoj, jer očekuju od njega kvalitet odmah s obzirom na to da je najskuplji igrač u istoriji kluba.

>>>ŠTA ĆE BITI SA LEONARDOM? Đukić kroz osmeh najavio važnu odluku pred Olimpijakos (VIDEO)

>>>Neca Mihajlović dao fenomenalan gol lob udarcem, pa slavio tako što je nekog ''ućutkivao'' (VIDEO)

>>>Đukićeve surovo iskrene reči o Sumi koje će razočarati Grobare (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nisu to dobili na startu, bilo je i nekoliko pogrešnih pasova i procena, padova koncentracije, što je u pitanje dovelo i njegovu fizičku spremu.

U skladu sa time, i Miroslav Đukić se oglasio posle meča, što je bilo dovoljno za bujicu oprečnih komentara. Pojedini sumnjaju u kvalitet, a drugi u to kada će ga videti.

- Dobar je igrač, to se odmah vidi, ali još nije na fizičkom nivou na kome mi želimo da bude. Mislim da nije spreman ni za 20 minuta protiv Grka. Radićemo sa njim na poboljšanju fizičke spreme kako bismo ga doveli na nivo koji je nama potreban - rekao je Đukić.

Ovakva izjava ne ide u prilog visokim ambicijama u Evropi, naročito ukoliko Leonardo ode iz kluba, a što je sve izvesnije. U tom slučaju od Sume bi se očekivalo da više pruži na terenu od 20 minuta, a za podizanje forme nije dovoljno nekoliko dana.

Takođe, poznato je da Suma nije ni igrao u Slovanu evropske mečeve kako bi stekao pravo nastupa u crno-belima, što se takođe osetilo u njegovom debiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA