Šutirao je penal za Anderleht protiv Partizana 2010, a sada želi da se osveti crno-belima: Olimpijakos se pojačava 24 sata pred duel u Beogradu! (VIDEO)

Nekadašnji reprezentativac Belgije, Žilijam Žili insistira na transferu i uskoro će imati razgovore sa predsednikom Nanta o mogućoj selidbi u Pirej, dok će trener Atinjana Besnik Hasi čekati do kraja kako bi ga registrovao za mečeve 3. kola

  • 10
Foto: Guliver/Carlos Rodrigues/Getty Images

Olimpijakos planira da se dodatno pojača bukvalno pred meč protiv Partizana u Beogradu, a prema informacijama koje stiži iz Grčke, velika želja trenera Besnika Hasija je Žilijem Žile, povremeni reprezentativac Belgije.

Žile trenutno nastupa za Nant, a proslavio se u Anderlehtu, gde je igrao od 2008. godine do 2016, uz godinu dana pozajmice u Bastiji. U jaunaru 2016. godine Žile je potpisao za Nant, ali bi karijeru mogao da nastavi u šampionu Grčke.

>>> Kontroverzni sudija delegiran za Partizan - Olimpijakos: Pretili su mu smrću zbog derbija u Italiji! (VIDEO)

Kako prenose grčki mediji, Žile vrši veliki pritisak na Nant da ga istog momenta pusti, kako bi treneru Olimpijakosa mogao da se stavi na raspolaganje već za meč protiv Partizana. Žile će uskoro imati sastanak sa predsednikom Nanta, kako bi i definitivno bilo jasno da li će mu biti dopušteno da nastavi karijeru u Pireju.

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Besnik Hasi je odlučio da čeka Žilea bukvalno do poslednjih trenutaka, jer će Olimpijakos biti u mogućnosti da ga registruje za meč, pošto ima pravo na to za jednog igrača 24 sata pre početka utakmice u Beogradu.

On igra na poziciji centralnog veziste, ali pokriva i pozicije desnog beka i desnog krila i nema sumnje da bi njegovo iskustvo i kvalitet značilo Olimpijakosu i za duel sa crno-belima, ali i u nastavku sezone.

Ono što je posebno interesantno, Žile je već igrao protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona u čuvenom dvomeču protiv Anderlehta 2010. godine, kada su crno-beli izbacili Belgijance na penale. I Žile je bio jedan od igrača koji je šutirao sa bele tačke, ali je za razliku od mnogih svojih saigrača, bio precizan.

Da li mu je ovaj meč ostao u sećanju, pa sada toliko insistira na transferu pred duel sa Partizanom, kako bi mogao da im se osveti za eliminaciju pre sedam godina, ili samo želi da se preseli u jači tim iz Nanta i da ponovo sarađuje sa Besnikom Hasijem, sa kojim je radio dugo godina u Anderlehtu.

Prisetite se i te čuvene penal serije u kojoj je i on imao učešće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA