≫ 

Zanimljiva odluka Milojevića: Zvezda samo sa trojicom stranaca napada Rad (VIDEO)

Crveno-beli igraju protiv Rada, a mislima su već u Pragu

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde od 19.00 časova igraju meč 2. kola Superlige Srbije protiv Rada na Banjici.

Na mestu gde su poslednji put ubedljivo slavili rezultatom 4:0, kada su u drugom poluvremenu postigli tri gola za osam minuta.

Nijedan od strelaca tih golova (Ristić, Plavšić i Petković) više nije u Zvezdi, a trener Vladan Milojević je za ovaj duel odabrao ovih 18 igrača:

- Milan Borjan, Damir Kahriman, Filip Stojković, Vujadin Savić, Srđan Babić, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Damjan Le Talek, Uroš Račić, Branko Jovičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić, Vanja Vučićević.

Zanimljivo, u protokolu su samo trojica stranaca, iako pravila dozvoljavaju četvoricu - Le Talek, Kanga i Boaći.

U sastavu nema Frimponga, Ruiza, Rikardinja i Donalda. Ovog poslednjeg Milojević verovatno odmara za revanš meč protiv Sparte s obzirom na to da je Holanđanin jedan od ključnih igrača crveno-belih.

- Izvešću najjači mogući sastav u ovom trenutku. Odradili smo u petak jedan trening oporavka, a ono što je dobro za nas je da nemamo većih povreda, jedino je prisutan umor što je prirodno. Naš je posao takav kakav je, moramo ostaviti tu utakmicu iza sebe. Imamo problem sa igraničenjem broja stranaca, imamo više stranaca nego što dozvoljavaju propisi, ali moramo da se privikavamo na takvu situaciju - jasan je bio Milojević u najavi meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA