≫ 

Zvezda krenula u Prag, za Rikardinja nije bilo mesta u avionu! (VIDEO)

Poznati aduti Zvezde za Prag

  • 21

Crvena zvezda u sredu u 10:30 kreće na put za Prag gde je očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte.

Podsetimo, beogradski tim je u prvom meču slavio sa 2:0, a trener Vladan Milojević je odlučio da na revanš povede sledeće igrače:

Milana Borjana, Damira Kahrimana, Filipa Stojkovića, Marka Gobeljića, Vujadina Savića, Damjana Le Taleka, Srđana Babića, Dušana Anđelkovića, Milana Rodića, Branka Jovičića, Mičela Donalda, Uroša Račića, Luku Adžića, Nemanju Radonjića, Slavoljuba Srnića, Nemanju Milića, Nenada Milijaša, Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.

Utakmica sa Spartom igra se u četvrtak od 19 časova na Generali areni u Pragu, a zanimljivo je da na spisku putnika nema Rikardinja, Brazilca koji se nije proslavio u uvodnim mečevima. Protiv Sparte je u Beogradu bio starter, a u 61. minutu ga je zamenio Radonjić, koji je za kratko vreme ostavio bolji utisak nego Brazilac za svih pet dosadašnjih evropskih mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA