≫ 

OVO JE TIM ZVEZDE ZA MEČ GODINE? 11 crveno-belih ratnika napada Spartu, Milojević ima samo jednu dilemu (FOTO)

Trener crveno-belih će najverovatnije odlučivati između dvojice Nemanja - Milića i Radonjića

  • 58

Trenutak istine nalazi se pred fudbalerima Crvene zvezde!

Može slobodno slikovito da se objasni da "kakvi budu sada, biće doveka" jer gostovanje protiv Sparte umnogome može da odredi dalji tok sezone za crveno-bele. Bez obzira što smo tek nedavno zakoračili u mesec avgust.

Pozitivan rezultat ne samo da donosi plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope i priliku da se kroz još jedan meč uđe u grupnu fazu, nego i euforiju na čijim krilima bi crveno-beli dugo mogli da lete. Poraz i ispadanje...bolje da ne pominjemo.

Zvezda iz prvog meča brani prednost od 2:0, a braniće ih bez letošnjeg velikog pojačanja -  Rikardinja, koji je do sada igrao svih pet mečeva u Evropi.

- Imam razlog zbog kog ga nisam doveo u Prag - jasan je bio Vladan Milojevic.

Foto: Telegraf

Slaba forma je verovatno glavni razlog što Brazilac nije sa ekipom, a slično je i sa Frimpongom i Ruizom koji su, takođe, ostali u Beogradu.

Dve su opcije za Rikardinjovu zamenu na terenu - Nemanja Radonjić ili Nemanja Milić!

Slavoljub Srnić se vraća posle parnih kartona i njegovo mesto u timu je praktično zacementirano. Što zbog sjajne forme, što zbog činjenice da je ova utakmica kao stvorena za njega.

Foto: A. Nalbantjan

Igranje Milića ili Radonjića verovatno zavisi i od Milojevićevog plana hoće li odmah na početku krenuti u napad ili će se ipak opredeliti za oprezniju igru. Milić je možda bliži startnih 11, ali ne smemo zaboraviti da je Radonjić odradio kompletne pripreme sa Čukaričkim pre dolaska u Zvezdu.

Da neće menjati postavu, odnosno način igre, Milojević je indirektno najavio tokom konferencije.

Hoćemo da probamo da imamo stabilan sistem koji želimo da forsiramo i nećemo odstupati od njega. Međutim, fudbal je nepredvidiv tokom svih 90 minuta - jasan je bio Milojević.

A to znači samo jedno - da će trener Zvezde za revanš meč protiv Sparte izvesti gotovo identičnu postavu. Promena će biti samo ta na krilnim pozicijama.

Foto: A. Nalbantjan

ZVEZDIN SASTAV ZA REVANŠ U PRAGU:

Borjan će zauzeti mesto među stativama i pokušaće po treći put uzastopno da sačuva mrežu. Stojković i Rodić su bekovi, dok će Le Talek i Savić biti štoperi.

Vezni red će činiti Jovičić, Donald i Kanga, po bokovima će špartati Srnić ili Radonjić/Milić, dok je mesto najisturenijeg rezervisano za Boaćija.

Ko god istrči na teren Đenerali Arene svakako će biti svestan veličine grba koji nosi, a verovatno i činjenice da je Zvezdi ovo jedna od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA