Šokantan preokret za Nejmara i Pari Sen Žermen: Transfer propada?!

Situacija se prilično zakomplikovala kada je u pitanju transfer leta

  • 1

Nejmar je stigao na lekarske preglede u Pariz, gde se očekuje da će potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom i zvanično postati najskuplji fudbaler svih vremena.

Međutim, ceo posao koči rukovodstve španske Primere!

Liga odbija da da ispisnicu Brazilcu, iako u ugovoru napadača sa Barselonom postoji otkupna klauzula od 222 miliona evra, i da on može napustiti klub kada se ceo iznos uplati.

Svetski mediji su ovu informaciju preneli kao udarnu vest, ali se napominje da Primera pravno ne bi mogla da zaustavi transfer, ali može da ga uspori.

"Možemo da potvrdimo da su Nejmarovi advokati stigli u sedište lige kako bi položili odštetu i da je ista odbijena. To su zasad sve informacije koje vam možemo dati", stoji u saopštenju La Lige.

List "Marka" piše kako Brazilac i njegovi pravni savetnici nameravaju da se obrate FIFA i traže privremeni transfer u PSŽ.

Predsednik Primere Havier Tebas već je ranije u jednom intervjuu upozorio je da liga neće prihvatiti isplatu PSŽ-a jer je to potencijalno kršenje UEFA pravila finansijskog fer-pleja (FFP).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA