≫ 

Nezapamćena navala u prodavnicama zbog Nejmara: Pari Sen Žermen se već "ubija" od para od prodaje njegovih dresova, dok ga u Barseloni pale! (VIDEO)

Krcate klupske prodavnice "svetaca" znače samo jedno: samo od prodaje dresova Parižani bi mogli da vrate dobar deo novca uloženog u transfer Brazilca

  • 4

Nejmar-manija je tresnula navijače Pari Sen Žermena svom snagom.

Bukvalno od trenutka kada je potvrđen najveći transfer u istoriji fudbala, fanovi "svetaca" su potrčali u zvanične klupske prodavnice da kupe replike dresa sa imenom doskorašnjeg igrača Barselone, o čemu svedoče i ovi snimci iz jednog od prodajnih mesta viceprvaka Francuske.

>>> Nejmar potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala u izdanju za plažu?! (FOTO)

Naravno, klub kakav je Pari Sen Žermen nije sedeo skrštenih ruku: i pre nego što je Nejmar "udario" paraf, prvi kontigent dresova već je bio spreman za prodaju, i sudeći po ovim kadrovima - razgrabljen je!

Navijači u koloni, svaki sa svojim dresom, tiskali su se u prodavnici i čekali u redu za kasu.

Suma od 222 miliona evra, koju je PSŽ dao za Brazilca mnogima je suluda, i jeste, ali Parižani imaju svoju računicu: ako prodaja dresova bude išla ovim tempom Pari Sen Žermen bi samo od prodaje ovog artikla, na krilima euforičnih navijača spremnih i da se zaduže da bi ga kupili, mogao da vrati uložena sredstva?!

Naime, dres koji radi kompanija najk u prodavnicama košta 13o evra, pričamo o dresu sa Nejmarovim imenom, što znači da ako se proda u 1.7 miliona primeraka, Parižani će zaraditi novac koji su izdvojili da dovedu kapitena brazilske reprezentacije!

Za to vreme, u Barseloni, dijametralno suprotno raspoloženje vlada među navijačima katalonskog kluba zbog odlaska Brazilca čiji su dres oni najogorčeniji fanovi zapalili, a snimak okačili na "jutjub".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avga

    5. avgust 2017 | 11:54

    Isplatice ga za mesec dana kroz prodaju dresova, karata prodatih... Kao i Man utd Pogbu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA