≫ 

Kapitenu Videotona pada mrak na oči na pomen Partizana: Igrao je za Anderleht u noći najvećeg crno-belog slavlja!

Roland Juhaš ponovo će na megdan beogradskom klubu za koga ga ne vežu lepe uspomene

  • 0

Veliki posao čeka Partizan protiv Videotona u plej-ofu Lige Evrope, ali isto to mogu da kažu i fudbaleri mađarskog tima koje sa kapitenskom trakom na ruci predvodi najiskusniji - Roland Juhaš (34).

Prekaljeni defanzivac bio je prvi koji se oglasio povodom žreba koji je Videoton spojio sa srpskim prvakom, a nije slučajno zašto je baš Juhaš dao izjavu za klupski sajt.

On vrlo dobro zna ko je Partizan i šta je Humska, jer ne pamti po dobrom crno-bele.

>>> Partizan želi osvetu za 5-0: Kakav je Videoton, od koga Nikolić želi da napravi moćan klub?

Naime, Juhaš je bio igrač Anderlehta 2010. godine i seća se bolne eliminacije u plej-ofu za Ligu šampiona, posle beogradskih i briselsih 2:2 i penal serije posle koje je tim Aleksandra Stanojevića ostvario veliki uspeh.

Juhaš je inače bio strelac gola u prvom meču u Beogradu.

O žrebu je rekao...

- Mislim da, ako pogledamo ostale rivale koji su mogli da nam zapadnu, nismo loše prošli na žrebu. Prvi meč bi trebalo da se igra u Beogradu, i mislim da i tamo možemo da profitiramo. Vrlo dobro pamtim 2010. godinu i stadion Partizana. Postigao sam drugi gol za Anderleht tada, ali je srpski tim na kraju prošao u Ligu šampiona posle 2:2 i boljih izvođenja penala u Briselu. Ali, to je prošlost, to je jedna priča, a ova koja nas čeka je nešto poptuno drugo. U svakom slučaju, ako budemo odigrali protiv Partizana kao i protiv Bordoa, možemo se nadati prolazu - kaže Juhaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA