Zvezda lako srušila Čuku, navijači uvredama ispratili Drinčića sa Marakane! (VIDEO)

Lepa pobeda Zvezde će ostati u senci povrede Jovičića

  • 38

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički sa 3:0 u 3. kolu Superlige, ali su ostali bez važnog aduta.

Sve je palo u senku povrede Branka Jovičića, koji se brzo iskristalisao u veoma važnog igrača i aduta u eliminaciji Sparte Prag.

Vrhunski je bio spreman Jovičić za ovaj period sezone, pokrivao je veliki deo terena u svakom meču do sada u tandemu sa Donaldom, ali je po njega koban bio već osmi minut protiv Čukaričkog.

Tada mu je brutalno uklizao Nikola Drinčić i došlo je do preloma metatarzalne kosti, a u Zvezdi su posebno kivni na arbitra Mažića što nije pokazao crveni karton.

U nastavku je Zvezda imala blagu inicijativu, Čukarički nije štedeo domaćine kada su startovi bili u pitanju, a u 20. minutu su crveno-beli ponovili akciju viđenu protiv Sparte Prag za vođstvo.

Lopta je išla nisko i oštro na pas Kange, odbrani je pobegao Radonjić, ali je zaustavljen faulom za penal.

Odbranio je Kirovski Pešiću udarac sa 11 metara, ali ne i odbitak, posle čega je slavlje munjevito utihnulo. Jovičića je zamenio Račić, ambulatna kola su krenula sa Marakane, pa je svima bilo jasno šta se dešava - malo kasnije su dobili i zvaničnu potvrdu.

Luka Adžić i Nemanja Radonjić su kao tandem pokazali raskošan talenat, ali i malu nedorečenost u završnici, pa je dugo ostao na semaforu isti rezultat.

U 74. minutu, Gelor Kanga je majstorski uposlio Pešića i rutinski je to pretvoreno u 2:0, da bi zatim pravo osveženje predstavljao Nenad Milijaš.

Brzine i kondicije možda nema za ceo meč, ali je majstorstvo tu, iskusno je proigrao Filipa Stojkovića po desnoj strani za 3:0, čime je sve bilo rešeno i Čukarički je potpuno spustio gard.

Ostali su ogorčeni navijači, koji su Drinčića ispratili uz uvrede i skandiranje "Drinčiću, majmune", svesni koliko će nedostajati Jovičić protiv Krasnodara.

Crvena zvezda - Čukarički 3:0

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Milorad Mažić Gledalaca: 7.418

(Pešić 20, 74, Stojković 81)

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Babić, Savić, Anđelković, Jovičić (od 20. Račić), Donald, Adžić (od 64. Milić), Kanga (od 77. Milijaš), Radonjić, Pešić

ČUKARIČKI: Kirovski, Crnomarković, Đurić, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Lagator, Kajević (od 77. Zorić), Bojić (od 73. Jovanović), Obradović, Ožegović (od 73. Mudrinski)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. avgust 2017 | 22:35

    Zvezda ih je posteno oducila pd fudbala a koliko su prljavi bili brdjani da su decku slomili kost o nisu dobili crveni karton.

  • Žika Živac

    6. avgust 2017 | 22:26

    Ne moze nam ološ ništa!Izdrži Jovke!

  • hogar strasni

    6. avgust 2017 | 22:39

    Kako ste vi samo smešni i josuvek pod uticajem dominacije Velike Zvezde, samo o njoj zborite,noću ne spavate i u snu trzate se izgovarajući reci: pancev,mihajlović,jugović,piksi,savićević,musemic,binić,bora Cvetković,binić,pjanović,bursać i ne mogu sve da nabrojim...sirotinjo purgerska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA