≫ 

MUK U HUMSKOJ: Partizan izgubio od Voždovca! (VIDEO)

Crno-beli poveli iz penala, gosti preokrenuli u prvom poluvremenu, u nastavku "potvrdili" trijumf efektnim golom Ješića

Fudbaleri Partizana pretrpeli su prvi poraz u sezoni Superlige nakon tri uzastopna pobede, i to na svom terenu, i prvi u ligi posle skoro godinu dana!

Voždovac je iskoristio sve slabosti koje je Đukićev tim ispoljio u sredu uveče i potpuno zasluženo stigao do treće pobede u prvenstvu, i prve nad Partizanom posle 11 godina - 3:1.

Strelci za goste bili su Stuparević u 8, Duronjić u 38. minutu i Ješić u 88, a za Partizan Đurđević iz penala u sedmom.

Bila je ovo najlošija partija crno-belih ove sezone bez ikakve dileme, a najbolja "zmajeva" koji su tako, posle Zvezdinog "skalpa" pred kraj prethodne sezone, sada uzeli i Partizanov.

Šampion je bio neprepoznatljiv, bez prave energije, uobičajene agresije na svakom delu terena, bez ideje u napadu, bez pravog odgovora na igru protivnika...

Na drugoj strani, tim Ilije Stolice znao je u svakom trenutku šta hoće i kako da dođe do cilja, pa ni gol Đurđevića u povoju meča nije previše poremetio planove gostiju.

Minut pošto je Đurđević pogodio sa "kreča", usledio je prvi šok u Humskoj: lopta "u dubinu" za Stuparevića, momka koji će za dve nedelje napuniti 17 godina, i egzekucija tinejdžera pored istrčalog Kljajića i statične odbrane crno-belih.

Ako je kompletna defanziva zakazala u tom trenutku, u 38. minutu mrak je pao na oči Filipa Kljajića.

Golman crno-belih je u "dežavi" epizodi iz Pireja nespretno izveo hvatanje lopte i omogućio Duronjiću da dobije poklon koji je ovaj rutinski iskoristio da smesti loptu u mrežu.

Za preokret i muk u Humskoj - 1:2!

Nastavak nije doneo ama baš nikakav pomak u igri Partizana, tek jednu izmenu, i to prinudnu, pošto je Radin zamenio Kosovića.

Đukić je sa onim što je raspolagao na terenu od početka pokušao da dođe do egala ili preokreta, ali Voždovac je u sredu uveče bio nepremostiv zid za sve pokušaje crno-belih.

Suma?

Najveće pojačanje Partizana se "sakrilo", nije ga nigde bilo i to je jedan od razloga veoma loše partije ekipe Partizana na polovini rivala.

Voždovac je vladao stiuacijom sve vreme, bez panike je rešavao svaku potencijalno kritičnu situaciju pred golom odličnog Popovićča, a onda i dočekao trenutak da zada konačan udarac favoritu.

Ješić zaslužuje dubok naklon za solo akciju iz 88. minuta, kada se stuštio ka odbrani Partizana i neodlučnom Ćirkoviću. Usledila je "biciklica", pa "rolanje" i onda, za kraj, neodbranjiv udarac u gornji deo mreže Kljajićevog gola.

Partizan nema mnogo vremena da očajava zbog neuspeha, jer već u nedelju sledi prvi veliki derbi sezone protiv Vojvodine.

Partizan - Voždovac 1:3

(Đurđević 7.p - Stuparević 8, Duronjić 38, Ješić 88)

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Kosović (od 61. Radin) - Janković, Tavamba, Suma - Đurđević. Trener: Miroslav Đukić

VOŽDOVAC: Popović - Gajić, Ivković, Mihajlov, Filipović - Pavlović, Putinčanin Petrović (od 68. Ješić) - Duronjić (od 73. Mađović), Srećković (od 83. Gavrić) - Stuparević. Trener: Ilija Stolica.

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suhoj

    10. avgust 2017 | 06:54

    Jel igra još neko fudbal osim partizana i zvezde u Srbiji?

  • Crna Gora

    9. avgust 2017 | 20:57

    Sve po starom. Opet Kljajicu smetaju reflektori, Jankovicu i Kosovicu trava, Cirkovicu i Mileticu lopta. Pored dva zadnja vezna nasi stoperi prebacaju igru jer ovih nema. Jankovic preuzima sve prekide jos dok je Leo bio tu, a ne umije, ipak, mora jer ga neko dobro gura. Zato su i prodali Mihajlovica, valjda ce i Djurickovica samo da nema konkurenciju. Zbog toga sto neki uvijek moraju da igraju i pored ocihlednog neznanja Partizzn nije veliki klub. Sjetimo se Obradovica ( spica), Bjekovica, Scepovica, Grbica, sad Jankovica i Kosovica...

  • Delija

    10. avgust 2017 | 00:14

    morali da vrate 3 boda od prosle godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA