Muslin objasnio zašto nije zvao Sergeja Milinkovića Savića! (VIDEO)

Selektor Srbije istakao je da su na spisku trenutno najbolji igrači za protivnike koji su pred Srbijom, ali i da nikome vrata nisu zatvorena

  • 41

Iako čitava Italija bruji o Sergeju Milinković Saviću, za koga je i predsednik Lacija otkrio da je nedavno odbio ponudu od 70 miliona evra, za njega nije bilo mesta na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina pred utakmice za Moldaviju i Irsku u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Muslin je u tim vratio Adema Ljaljića, ali ne i trenutno jednog od najboljih igrača u Italiji, a na pitanje novinara zašto Sergeja nije bilo na spisku, Muslin je odgovorio da je trenutno pozvao najbolje igrače za utakmice koje predstoje, ali i da su svima vrata otvorena.

- Uvek polazim od toga da su ovi igrači koje sam pozvao, da su to najbolji za protivnike koji nam predstoje. Sama činjenica da sam pozvao Ljajića pokazuje da vrata nikome nisu zatvorena. Tako može da se desi da u sledećim utakmicama pozovem Sergeja Milinković Savića. Kada ja i moj stručni štab budemo odlučili da je vreme za njega - rekao je Muslin.

Pogledajte kako to Muslin objasnio na 9.20 u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • De Gea

    15. avgust 2017 | 12:28

    Cena ti je 20 hiljada evra da udje u reprezentaciju a decko nece da ti plati i zato ne igra.VITEZ KOJO

  • Ih sad

    15. avgust 2017 | 12:25

    Samo po zasluzi i ucinku. Kao i Rambo Petkovic!

  • OO7

    15. avgust 2017 | 13:45

    I da predjemo preko toga da Milinkovic-Savic nema mesta u prvih 11 .... Ali da neme mesta na klupi u ostalih 12 igraca, onda je ovde neko lud ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA