Besan sam, svi smo besni: Ne viđamo često Zidana da ovako priča (VIDEO)

Trener Reala nezadovoljan kaznom koju je dobio njegov najbolji fudbaler zbog ponašanja na utakmici španskog Superkupa

  • 13
Foto: Tanjug/AP

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo kažnjen je sa pet utakmica suspenzije zbog ponašanja na prvoj utakmici Superkupa Španije protiv Barselone, odlučila je Disciplinska komisija FS Španije.

Njemu je pretila suspenzija između čcetiri i 12 utakmica jer je pošto je dobio drugi žuti karton, zbog simuliranja penala, odgurnuo glavnog sudiju, samo nekoliko minuta nakon što je postigao fantastican pogodak i dobio prvi žuti zbog skidanja dresa.

Trener Reala Zinedin Zidan nije krio ljutnju zbog odluke.

- Besan sam, svi smo besni. Ne želim da se mešam u posao sudija, ali kada se pogleda što se dogodilo i shvati da Kristijano neće igrati pet utakmica, tu nešto nije u redu. Pet utakmica je mnogo. Šta je bilo, bilo je, ali nadam se da će opet pregledati situaciju. Disciplinska komisija sastaće se u sredu - rekao je slavni Francuz.

Revanš Superkupa se igra u sredu na u Madridu.

- U fudbalu ništa nije gotovo. Barselona u svakom trenutku može otežati stvar - rekao je Zidan.

Ronaldo će propustiti revanš sa Barselonom i četiri utakmice na startu Primere, protiv Deportiva, Valensije, Sosijedada i Levantea.

Real je u prvom meču Superkupa savladao Barselonu na Kamp nou 3:1, a revanš je u sredu uvece u Madridu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    15. avgust 2017 | 21:41

    Kad se pogleda snimak vidi se mali kontakt u trenutku pre nego da padne, hteo je da iskoristi jer su bili tri ili cetiri igraca oko njega, taj drugi zuti je bio prestroga kazna, shvatam zasto se naljutio, tu je mozda i uefalona imala malu ulogu. Ali nije mi jasno zasto toliko svi mrze coveka, njegov talenat je kriv sto on ima milione mozete samo da mu pljunete pod prozor, pa ni to jer mu prilaz oko vile 30 metara ha ha ha

  • Đuro

    15. avgust 2017 | 20:56

    Pet utakmica je malo. Za takvo ponašanje i reakciju prema sudiji morao je dobiti strožu kaznu.

  • 1991

    16. avgust 2017 | 09:07

    Mozete te ga mrzeti ili voleti,ali covek je surovi profesionalac..pogledajte njegove treninge. Ne vuce se i pljucka po terenu kao Mesi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA