Real razbio Barsu u Madridu i osvojio Superkup! Katalonci posle 11 godina bez gola na Bernabeu!

Kraljevski klub trijumfovao sa 2:0 i ukupnim skorom 5:1 iz dva meča došao do drugog trofeja ove sezone

  • 5

Kada je Asensio u četvrtom minutu bombom sa 30 metara probušio mrežu Barselone, znalo se da Katalonci nemaju šta da traže na Santjago Bernabeu.

Madriđani su igrali kao u transu, pa je Benzema u 39. minutu povisio na 2:0. a kako je igrao mogao je da da još tri u prvom poluvremenu.

Do kraja poluvremena imao je Real još nekoliko šansi koje nije pretvorio u gol. Imali su sve, samopouzdanje, energiju i huk hiljade navijača iza sebe.

Posle 11 godina Barselona nije postigla gol na Santjago Bernabeu i to nešto govori pred start Primere.

Real je 10. put osvojio Superkup Španije.

Foto: Tanjug/AP

U nastavku meča Barselona je postala mnogo agresivnija, jurišala je na gol Reala bez ikakve zadrške. Zato su i imali nekoliko izgledni šansi, Mesi prečka, pa Suarez glavom pogodio stativu, pa odbrana golmana. Rakitić je šutnuo odličan šut sa 16 metara, ali je Navas odbranio i to.

Ipak, gol Reala kao da je bio začaran.

Igra se rasplamsala totalno u drugoj polovini drugog dela utakmice. Barsa je napadala, ali je Real uzvraćao preko Benzeme. Na kraju više nije bilo golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanka milic

    17. avgust 2017 | 07:08

    To je real najboljoj tim svijeta

  • Miloje Bubanja

    17. avgust 2017 | 07:30

    neki dan vest,barselona se vratila,pobedili one brazilijance copokanense, sto im je prethodni tim nastradao u avionskoj nesreci,od tada otisli neki,poput nejmara,dosli neki novi, real zadrzao kostur ekipe i lako izasao sa klubom,za koji se nadam da vise nikad nece doci u polu-finale Lige sampiona

  • Matija

    17. avgust 2017 | 10:02

    Realno Barsa je zaslužila 2-3 gola u drugom. Koliko smo imali sansi. Messi precku, Suàrez desnu stativu, Roberto levu... igrali smo bolje ali real srecni tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA