≫ 

NULA U HUMSKOJ: Partizanu poništen gol, Stojković spasio crno-bele u 90. minutu (VIDEO)

Sve je otvorenu u revanšu koji je na programu za sedam dana

Nula od igre, nula od rezultata! Tako se najkraće može opisati prvi meč plej-ofa Lige Evrope između Partizana i Videotona - 0:0

Jeste Partizan bio bolji rival tokom svih 90 minuta, ali je prosto neverovatno da nisu mogli da ''uvaljaju'' barem jedan gol Mađarima.

Mađarima koji ništa nisu pokazali u Humskoj do 90. minuta. Samo jedna poluprilika i sporan momenat iz 65. minuta kada su tražili penal, da bi u nadoknadi vremena Vladimir Stojković spasio crno-bele odbranom zicera.

- Ružna utakmica, biće bolje u revanšu s obe strane - rekao je Marko Nikolić odmah po završetku meča.

FK PARTIZAN - FK VIDEOTON 0:0

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Radin, Janković (Đuričković 78), Suma (Ilić 65), Tavamba, Đurđević (Jovanović 80)

VIDEOTON: Kovačik, Nego, Juhaš, Fiola, Stopira, Patkaj, Hadžić (Gereši 32), Solnoki, Lazović, Henti (Marić 77), Šćepović (Sabo 42)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Crno-belima je za taj gol verovatno falila i podrška sa tribina, u trenucima kada su sabijali protivnika ispred njihovog gola. Podsetimo, Humska je suspendovana dva meča zbog ''nereda'' Grobara protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Ne smemo zaboraviti da je Partizan postigao gol u drugom poluvremenu, s tim da je on poništen zbog faula Uroša Đurđevića u napadu. Upravo je on i bio najagilniji, dok u 80. minutu nije ustupio mesto mladom Jovanoviću.

Pokušaj Vulićevića u prvom poluvremenu i dva slobodna udarca Jankovića i Sume na početku drugog dela, bilo je sve što je Partizan napravio do tog pomenutog gola Đurđevića.

Morao je Miroslav Đukić u poslednjih 25 minuta da ubaci i Sašu Ilića kako bi razdrmao tim, ali nije uspeo.

Videoton je, s druge strane, igrao bez nekoliko bitnih igrača, a tokom utakmice je ostao i bez Hadžića i Šćepovića. Njih dvojica su se povredili još tokom prvog poluvremena i umnogome otupeli mađarske napade.

Trenutak dekoncentracije u finišu meča mogli su da koštaju crno-bele poraza. Stojković, koji je po drugi put debitovao za Partizan, odbranio je šut Patkaja iz neposredne blizine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voip

    17. avgust 2017 | 19:55

    Želim vam sreću komšije koju mi nemamo jer je neko odlučio da u klubu igra grbavi Anđelković umesto mladog i perspektivnog Miloševića. Dakle nije sreća u pitanju nego pamet. Svako dobro i da prođete ugare.

  • Jelena

    17. avgust 2017 | 22:50

    MI STVARNO VEZE NEMAMO .....

  • Ekica

    17. avgust 2017 | 22:49

    Partizan igra kao da je seodska liga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA