OGLASIO SE RISTIĆ: Progovorio je o poništenom golu i partiji koju je pružio protiv Zvezde

Bivši igrač Zvezde zna da na Marakani neće biti lako njegovoj ekipi

  • 22

Bivši fudbaler Zvezde, Mihailo Ristić, odigrao je odličnu utakmicu za svoj Krasnodar protiv nekadašnjeg kluba i bio jedan od najopasnijih igrača po gol Milana Borjana. On je čak i postigao pogodak, koji je arbitar Gediminas Mažeika nije priznao, iako je lopta prešla iza gol linije za pola metra.

Ristić je posle meča u izjavi za Tanjug istakao da mu nije bilo lako da igra protiv svog bivšeg kluba, ali i da dobro poznaje ekipu i da mu je to mnogo olakšalo i pomoglo da bude dobar u polju. I za sam gol

- Teško pitanje, igrao sam onako kako sam morao, šta je tu je. Što se gola tiče, kada sam šutnuo, pao sam na zemlju i nisam znao o čemu se radi, tj. o čemu pričaju moji saigrači, da bih tek na ponovljenom snimku u svlačionici video. Očigledno da je bio gol, ali bože moj. Ne znam, možda i sve to nešto znači - rekao je Ristić.

Crveno-beli su odigrali hrabro i imaju aktivan rezultat pred revanš u Beogradu narednog četvrtka, ali je veliko pitanje kako bi se kretao rezultat da momku, koji je pre mesec i po dana upravo iz Zvezde stigao u Rusiju, priznat regularan gol.

Ristić ističe da očekuje težak meč i u Beogradu, a zna da na Marakani nikome nije lako da igra.

- Odlično poznajem ovu ekipu Crvene zvezde, iz dobro poznatih razloga. Znali smo šta da očekujemo, znali smo kako će oni igrati, ali su nam dali golove na način na koji to često i čine. Bila je ovo otvorena, teška utakmica, rezultat takav kakav jeste i odlična uvertira za Beograd. I u Srbiji očekujem izuzetno napornu utakmicu, sa mnogo šansi na obe strane. Na Marakani nikome nije lako, bar ja znam kako je tamo, ali eto. Još ništa nije gotovo, a nikako nisam želeo da izvučemo Zvezdu - zaključio je Ristić.

Ristić je na kraju odbio da komentariše konstataciju novinara da ga je bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović pogrešno koristio kao levog beka, naglasivši i da u Krasnodaru igra na nekoliko različitih pozicija.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa utakmice, uključujući i poništen gol Ristića na 3.24:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seniorplus

    17. avgust 2017 | 23:25

    Bio sam na Marakani kad je debitovao za prvi tim. Igrao je fenomenalno, bas smo svi komentarisali ako nastavi ovako evo ga novi Piksi. Kvazi treneri i kvazi stranci sa kvazi menadzerima unistise njega i svu nasu decu. Rile samo napred

  • Rile daje dva komada u rupi

    17. avgust 2017 | 23:17

    Mozda zato sto je kod strucnjaka grofa igrao beka

  • Stoparac

    17. avgust 2017 | 22:57

    Što ovako nije u Zvezdi igrao,brzo zaboravio odakle je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA