STOJKOVIĆ: Bio je gol za Krasnodar, vikao sam Borjanu da ispuca kako se sudija ne bi predomislio!

Desni bek surovo iskren

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Filip Stojković i Dušan Anđelković složili su se da iz Krasnodara nose aktivan rezultat pred revanš u Beogradu i da imaju realne šanse da se plasiraju u Ligu Evrope.

- Kada se sve sabere, kako se odvijala situacija, možemo da budemo zadovoljni. Bolje 3:2, nego 1:0, to je prvi put čujete od mene. Žao mi je što nismo dali još neki gol. Šanse su 50:50, verujem u prolaz dalje - rekao je Savić novinarima posle utakmice.

On je dodao da će ruskom timu otežavajuća okolnost u revanšu biti lošija travnata podloga.

- Neće moći da razvijaju svoju pas igru. Ubeđen sam da na Marakani nećemo igrati defanzivno kao večeras. Bićemo agresivniji, još borbeniji, nadam se da ćemo ispisati novu istoriju - kazao je Savić.

Foto: FK Crvena zvezda

Prema njegovim rečima, psihološka prednost je na strani Crvene zvezde, ali i naglasio da mu nije žao što je Mihailu Ristiću poništen gol.

- Nisam video situaciju jer sam ušao u blok, ali nije mi žao jer su posle poklonjenog kornera dali treći gol. Njihov igrač igrao je rukom, dat im je korner i u nastavku su postigli pogodak.

Desni bek Filip Stojković istakao je značaj dva gola u gostima.

- Nisam se lepo osećao na 2:0, mada sam se nadao da ćemo dati makar jedan. Nadam se da ćemo se bolje pripremiti i da ćemo odigrati bolje u revanšu - rekao je Stojković, a potom izneo svoje viđenje situacije kod poništenog pogotka Ristića.

- Video sam da je bio gol, ne znam kako sudija nije video da je metar ušla. Drao sam se Borjanu, ispucavaj tu loptu, nemoj sudije da promene odluku - poručio je Stojković.

Još jedan defanzivac, Dušan Anđelković, smatra da je još uvek sve otvoreno.

Foto: FK Crvena zvezda

- Bio je težak meč, ali smo izborili aktivan rezultat, iako smo izgubili. Krasnodar je dobar zim, lako su nam dolazili na 20 metara od gola i teško je to braniti. Borili smo se, nekad je potrebna sreća. Spremićemo se za revanš - rekao je kapiten Zvezde.

Iskusni levi bek opisao je situaciju kod drugog pogotka Krasnodara kada se Viktor Klason upisao u strelce pored njega.

- Dobro sam se postavio kod drugog primljenog gola, suzio sam, ali je dobro šutirao i pogodio gde je trebalo. Pokazali smo karakter posle toga - zaključio je Anđelković.

Revanš meč između Crvene zvezde i Krasnodara igra se narednog četvrtka od 21.00 čas.

((Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    17. avgust 2017 | 23:38

    Само храбро Звездо. Срећа прати храбре. Руси су јачи од нас, али нису "луђи". На штос, на срце, делије су уз вас. Било би чудо да се избаци 5 пута скупљи тим, али ако оставите срце на терен, могуће је. Ако играте кукавички ко гробари, мада они и немају неку екипу, онда немамо шансе.

  • X

    17. avgust 2017 | 23:22

    Чист гол нема шта.

  • Nešo

    17. avgust 2017 | 23:20

    Čuj surovo iskren , pa svi su vidjeli osmi sudija , pola metra iza linije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA