Telegraf saznaje: Zvezda se pojačava iz Primere!

Zvezdan Terzić navodno već kontaktirao Krstičićeve zastupnike u nameri da "opipa puls" i upozna se sa situacijom u kojoj je nekadašnji igrač OFK Beograda, Sampdorije i Bolonje.

  • 11

Za Crvenu zvezdu prelazni rok još uvek nije završen.

Čeka se rasplet u kvalifikacijama za Ligu Evrope i revanš plej-ofa sa Krasnodarom čiji će epilog u dobroj meri usmeriti dalju transfer politiku kluba.

>>>SPREMA SE INVAZIJA DELIJA: Marakana će biti mala za revanš sa Krasnodarom!

Zna se da crveno-beli imaju ponudu za Boaćija iz Nemačke, ozbiljan novac je u pitanju (u rasponu od šest do osam miliona evra), ali Beograđani neće imati potrebu da prodaju sjajnog Ganijca ukoliko se plasiraju u grupnu fazu koja sa sobom nosi solidnu finansijsku injekciju.

U tom slučaju, ostanci najboljih igrača su logična opcija, ali su spremna i pojačanja.

Kako smo saznali, Zvezda je "bacila oko" na internacionalca Nenada Krstičića (27) koji traži izlaz iz Alavesa gde ne računaju na njega (nije ga bilo ni u protokolu na premijeri), a na "Marakani" sa pažnjom prate situaciju i spremni su da reaguju.

Navodno je direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić već kontaktirao Krstičićeve zastupnike u nameri da "opipa puls" i upozna se sa situacijom u kojoj je nekadašnji igrač OFK Beograda, Sampdorije i Bolonje.

Krstičić bi sa svojim solidnim i skoro decenijskim internacionalnim iskustvom (od 2008. van Srbije) bio idealan dodatak u vezi ekipe Vladana Milojevića gde se, za sada, i dalje "traži" Brazilac Rikardinjo umesto koga bi srpski fudbaler mogao da "uskoči" i unapredi igru.

Ipak, za realizaciju transfera biće potrebno da se ispune mnogi preduslovi, pre svega da Zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope, potom i da igrač da svoj pristanak povratku u srpski fudbal.

(M.B/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bastion

    20. avgust 2017 | 15:31

    Djordje sedi miran

  • глас народа

    20. avgust 2017 | 15:36

    Звезда неће проћи даље..нажалост...тако да ће га продати сигурно ал за много мањи новац! Каквих 6-8 милиона

  • ČAPAJEV

    20. avgust 2017 | 15:34

    Kako samo ne znaju da švercaju. Da im mi posaljemo naša dva tri asa iz tzv Grobarske Uprave pa da to za dan dva rasprodamo bilo bi i za"Husu i za Hasu". A i za Zvezdu bi nešto ostalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA